Vedete internaționale care au făcut închisoare

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Miercuri, 09 martie 2022, 13:26
Se știe că în lumea vedetelor tentațiile sunt la fel de mari cât succesul lor!

Paris Hilton,  Lindsay Lohan, Naomi Campbell sau Matthew McConaughey sunt doar câteva din celebritățile internaționale care nu au scăpat de autorități în urma „păcatelor” pe care le-au comis de-a lungul timpului.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan, vedeta care a facut inchisoare

Nici pentru Lindsay Lohan statul în spatele gratiilor nu este străin!

Vedeta a fost arestată de mai multe ori pentru posesie de cocaină și a fost prinsă conducând în stare de ebrietate în anul 2007, iar Lindsay a stat 45 de zile într-un centru de reabilitare. Totodată, în anul 2010 Lindsay a fost prinsă cu o concentrație ridicată de alcool și droguri, artistei întocmindu-i-se din nou un mandat de arestare.

Anul 2012 nu a fost cu noroc pentru ea, actrița a fost implicată într-un accident rutier în urma căruia a rănit un bărbat de 30 de ani și a fugit de la fața locului, motiv pentru care a fost ținută constant sub observația polițiștilor.

Naomi Campbell

Naomi Campbell, vedeta care a facut inchisoare

Și-a lovit asistenta, i-a spart nasul unei actrițe italiene care purtase aceeași rochie ca ea la o petrecere, și-a lovit menajera cu telefonul în cap, a atacat doi polițiști, a lovit un paparazzo, dar și multe alte „păcate” pentru care fotomodelul internațional a plătit în fața autorităților.

În urma lor, aceasta a lucrat sute de ore în folosul comunității, a fost condamnată pentru 6 luni la închisoare, dar a și plătit amenzi semnificative.

Se pare că supermodelul nu s-a făcut remarcat doar prin cariera sa, ci și prin comportamentul său inadecvat din societate!

Paris Hilton

Paris Hilton, vedeta care a facut inchisoare
Se pare că din cauza comportamentului său inadecvat, moștenitoarea imperiului Hilton, Paris Hilton a fost de nenumărate ori în vizorul poliției.

Ea a fost arestată în anul 2000 din cauza consumului de stupefiante, vedeta fiind găsită la volan sub influența substanțelor interzise când a stat doar 23 de zile închisă, iar în anul 2010 poliția a găsit asupra ei o cantitate mică de cocaină și a fost nevoită să stea o singură seară în închisoare.

Matthew McConaughey

Matthew McConaughey, vedeta care a facut inchisoare

Doar 9 ore a trebuit să petreacă în închisoare actorul Matthew McConaughey pentru posesie de marijuana. În anul 1999 acesta a fost arestat în Austin, Texas, dar a scăpat doar cu o amendă pentru tulburarea liniștii publice deoarece s-a renunțat la reclamație!

 Sursa foto: Northfoto

Citește și: Paris Hilton are un nou iubit. Un actor pe care sigur nu îl știi

            25 de ani de prietenie. Naomi Campbell și Kate Moss din anii 90 și până în prezent

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter