Katie Holmes și Jamie Foxx plănuiesc să se căsătorească la Paris

De Oana Savin, pe
Katie Holmes și Jamie Foxx plănuiesc să se căsătorească la Paris, după o relație de cinci ani, ținută departe de ochii lumii.

Holmes și Foxx, care au o relație de cinci ani, au decis să își facă iubirea publică de abia anul trecut.

Katie, care a divorțat de Tom Cruise în anul 2012, a început o poveste de dragoste cu Jamie un an mai târziu, în 2013.

Potrivit unei surse citate de Radar Online, cuplul plănuiește să se căsătorească după ce Katie (39 ani), l-a convins pe actorul câștigător al unui premiu Oscar, să se așeze la casa lui.

Paris este orașul în care au decis să își facă publică relația după ce timp de mai mulți ani s-au ascuns. Jamie a fost greu de controlat de când și-au început relația în 2013, dar Katie l-a convins să se liniștească, și sunt gata să facă totul oficial”, a afirmat sursa citată.

Katie a așteptat mult timp să se mărite cu Jamie, iar acum a spus clar unde și când vrea să se mărite. Este înnebunită după o nuntă în iarnă în Orașul Luminilor”, a precizat sursa.

Vestea unei nunți vine la scurt timp după ce cei doi actori au respins zvonurile unei posibile despărțiri, printr-o rară apariție în public.

Cuplul a fost văzut părăsind o sală de gimnastică din Atlanta, Georgia, unde Foxx filmează ultimul său film, „Just Mercy”, împreună cu Brie Larson și Michael B Jordan.

Katie Holmes a divorțat de Ton Cruise în iulie 2012 și a obținut custodie completă asupra fetiței lor, Suri.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter