Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au logodit din nou, după 20 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 11 aprilie 2022, 14:21

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au logodit din nou. Vestea a fost confirmată de artistă printr-un videoclip în care poartă pe degetul inelar un inel cu diamant verde.

Jennifer Lopez (52 de ani) i-a spus din nou Da! lui Ben Affleck (49 de ani), la aproape 20 de ani de la prima cerere în căsătorie. Informaţia a fost confirmată de un reprezentant al actriţei pentru publicaţia People.

Artista a dezvăluit la rândul ei vestea prin intermediul site-ului său On the JLo. Aceasta a trimis un e-mail prin care și-a anunțat atât apropiații, cât și fanii că a fost din nou cerută în căsătorie de iubitul ei, actorul Ben Affleck. Într-un videoclip scurt, J.Lo își admira emoționată inelul de logodnă cu diamant verde.

Citește și: Alexandra Stan, întrebată de câte ori pe săptămână face dragoste. Ce a răspuns artista

Antonia, mai sexy ca niciodată. „Pe locuri, fiți gata, judecați!”

„Ați fost iubita președintelui?” Ce i-a răspuns Elena Udrea lui Denise Rifai

Rusoaicele își taie gențile Chanel de mii de euro. Care este motivul

Jennifer Lopez și Ben Affleck au rupt prima logodnă în 2004

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au reluat relația anul trecut, după ce artista s-a despărțit de logodnicul ei, Alex Rodriguez. Cei doi actori au mai fost împreună la începutul anilor 2000. S-au logodit în 2002, dar în anul următor, chiar cu câteva zile înainte de nuntă, au anunțat că evenimentul a fost amânat. Câteva luni mai târziu, în 2004 s-au despărțit.

În vara aceluiași an, J.Lo s-a căsătorit cu muzicianul Marc Anthony, alături de care îi are pe gemenii Emme și Max (14 ani). Și Ben Affleck s-a căsătorit cu actrița Jennifer Garner, alături de care are trei copii, Violet (16 ani), Seraphina (13 ani) și Samuel (10 ani), dar în 2015 s-au separat.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter