Fiul cel mic al actorului Nick Cannon a murit la doar 5 luni

De Adelina Duinea, pe

Comediantul Nick Cannon (41 de ani) a dezvăluit recent că fiul lui în vârstă de doar 5 luni, Zen Scott Cannon, a murit din cauza unei tumori pe creier. Zen era al șaptelea copil al actorului.

Fiul actorului Nick Cannon a murit la doar 5 luni

Nick mai este tatăl gemenilor Morocco și Monroe Scott Cannon (10 ani), din fostul mariaj cu Mariah Carey (52 de ani); tatăl unui fiu, Golden Scott Cannon (4 ani), și al unei fiice, Powerful Queen Scott Cannon (1 an), din relația cu modelul Brittany Bell (34 de ani); și tatăl gemenilor Zilion și Zion Scott Cannon (5 luni), din relația cu DJ-ul Abby De La Rosa (30 de ani).

Născut pe 23 iunie 2021, Zen, fiul actorului cu modelul Alyssa Scott (28 de ani), era cu doar 9 zile mai mic decât frații lui vitregi, Zilion și Zion. Starea de sănătatea a lui Zen s-a înrăutățit în preajma Zilei Recunoștinței (25 noiembrie 2021). În SUA, Ziua Recunoștinței este celebrată în a patra joi din noiembrie.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Fiul lui Hugh Hefner, din nou tată! Soția lui este însărcinată cu gemeni

Colleen Ballinger a născut gemeni prematur. „Sunt ok, copiii sunt ok”

Jessie J a dezvăluit că a pierdut o sarcină. „Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine”

Nick, Alyssa și Zen au petrecut ultimele momente în 3 în California, SUA. Actorul și-a ținut pentru ultima oară fiul în brațe pe 5 decembrie 2021. Problemele de sănătate ale lui Zen au fost depistate la 2 luni. Inițial, s-a crezut că era vorba despre o infecție a sinusurilor. În capul bebelușului se acumula lichid, fiind necesară o operație de urgență.

Alyssa, care mai are o fiică dintr-o altă relație, s-a descurcat „minunat” în depășirea acestei tragedii, spune Cannon. „Este cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Nu ne-am certat niciodată. A fost emoțională atunci când a trebuit să fie și întotdeauna a fost și continuă să fie cea mai bună mamă”, a declarat actorul. „Zen era cel mai iubitor. L-am poreclit Z Chilling. Întotdeauna zâmbea. Avea cel mai frumos spirit”, a mai declarat Cannon.

În noiembrie 2021, întrebat dacă are în plan să mai aibă și alți copii, actorul a spus: „Nu știu ce o să simt peste 5 ani. Nu știu dacă mă voi îndrăgosti din nou. Nu știu cât de profund mă voi avânta. Nu știu. Niciodată nu știi ce-ți va prezenta universul”.

Foto: Instagram; Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter