Ștefania, dur criticată pentru ținuta de la nunta Roxanei Ionescu: „În sutien? Nu reprezinți nimic social!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 23 iunie 2021, 12:42

Ștefania, iubita lui Speak, a fost aspru taxată în mediul online pentru ținuta pe care a avut-o la nunta Roxanei Ionescu. Vedeta și-a obișnuit fanii cu stilul său vestimentar provocator, dar de data aceasta, internauții i-au reproșat că a întrecut orice limită.

Ștefania s-a prezentat la nunta celor doi îmbrăcată cu un costum cu imprimeu tip piele de zebră, format dintr-un sacou și dintr-o fustă, iar pe dedesubtul sacoului, iubita lui Speak avea doar un sutien negru.

„În sutien la o nuntă… nu am mai pomenit”, „Așa ai fost îmbrăcată la o nuntă?”, „Pentru TikTok ești perfecta, dar nu la o nuntă surioară”, „Ce urat v-ați imbricat la nuntă. Chiar așa de mult vă desconsiderați? Ok… nu reprezentați nimic social, dar nici măcar ceva elegant să nu ai decenta să îmbraci?” sau “În costum de baie la o nuntă?”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților la adresa ținutei Ștefaniei. Vezi cum s-a îmbrăcat vedeta la nunta Roxanei Ionescu în galeria foto de mai jos.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit religios sâmbătă, 12 iunie 2021, în mare secret. Cei doi s-au cununat la Catedrala Mitropolitană din Timișoara și și-au invitat prietenii apropiați și familia pentru a se bucura împreună cu ei de frumosul eveniment.

Speak și Ștefania au implinit patru ani de relație

Speak și Ștefania au împlinit patru ani de relație la jumătatea lunii iunie a acestui an. Ei s-au cunoscut printr-un prieten comun în 2017, iar în primăvara anului trecut s-au logodit în timp ce se aflau la filmările show-ului „Asia Express: Drumul Comorilor”.

Ștefania, dur criticată pentru ținuta de la nunta Roxanei Ionescu: "În sutien? Nu reprezinți nimic social!"

Citeşte şi: Oana Roman vrea să plece definitiv din România. Pentru cine stă acum în țară

Citeşte şi: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, pas important în relația lor. Cei doi s-au mutat împreună în București

Citeşte şi: Culiță Sterp și Daniela Iliescu au ales un nume cu însemnătate biblică pentru băiețelul lor

Citeşte şi: Alex Velea, atac nou la adresa lui Cătălin Măruță: „Te-ai încadra ușor în categoria nevertebrate”

„Acum 4 ani postăm prima poză cu soarecu… Niciunul dintre noi nu se aștepta să ajungem până aici, într-adevăr, pe un drum greu și anevoios, dar frumos! Îți mulțumesc pentru timp, Cristina Ștefania și pentru inima, în mod special!”, a fost mesajul lui Speak, transmis în online, cu ocazia aniversării poveștii lor de dragoste.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter