Ștefan Stan a devenit tată pentru a doua oară

De Unica.ro, pe

Ștefan Stan și soția lui, Simona, au devenit părinți pentru a doua oară. Simona a dat naștere unei fiice pe 29 ianuarie 2022. Pe 1 decembrie 2021, fiica cea mare a perechii, Elif, a împlinit un an. Două luni mai târziu, Elif a devenit soră mai mare.

Ștefan Stan a devenit tată pentru a doua oară

„A fost o zi cu multă încărcătură emoțională, deoarece este prima noapte într-un an și 2 luni, când Elif nu doarme cu mine și, bineînțeles, emoțiile de dinaintea nașterii. Sunt cea mai fericită, nemachiată și cu cearcăne, dar cu zâmbetul pe buze și cu inima plină că am devenit mamă pentru a doua oară. Sunt sentimente pe care nu le pot descrie, nu știu cum să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce îmi oferă! 🙏🏻 Vă mulțumesc pentru mesajele primite! 🤗”

„Va mai avea o surioară. O cheamă Mira. Am făcut testul genetic, pentru că așa am făcut și la Elif. Să fim sănătoși, să muncim, să putem să ne dezvoltăm și să le creăm o educație și o lume bună și frumoasă. Noi ne-am dorit lucrul ăsta, nu a fost nimic întâmplător. Eu aș mai vrea copii”, declara Ștefan Stan anul trecut, în emisiunea „Teo Show”.

„Noi ne-am mai dorit un copil. Eu aș mai vrea încă unul, dar Simona a zis că e frână deocamdată. E diferență de un an și două luni între ele. Vor merge la aceeași grădiniță, aceeași școală”, a mai precizat cântărețul atunci.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Mihaela Cernea ex-Class, agresată fizic de soț. Artista a obținut un ordin de restricție împotriva partenerului său

Alexandra Stan susține că artistele de succes sunt rezultatul bărbaților din viața lor. Cum a reacționat Delia

Andreea Ibacka, dezvăluiri despre viața cu doi copii: „De trei luni și jumătate nu dormim”

„Mă simt cel mai fericit om de pe pământ, cel mai împlinit. Parcă de unde aveam puteri să merg mai departe și să răzbesc în viață… acum, cu această fetiță minunată, puterile mi s-au dublat. Voința s-a dublat, totul s-a multiplicat”, mai spunea Ștefan Stan după nașterea lui Elif, pentru WOWbiz.

Ștefan și Simona s-au căsătorit civil în noiembrie 2019. „Eu și Simona am avut o relație cu sincope, aș putea spune, dar, până la urmă, ne-am regăsit și ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt. Acum, cred că nu aș mai putea trăi fără ea absolut deloc. Mi-ar fi imposibil. Este sufletul meu”, mărturisea artistul în trecut

Ștefan Stan a câștigat notorietate în anul 2011, odată cu obținerea primului trofeu „Vocea României”, în echipa artistului Smiley.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter