Ștefan Bănică Jr., prima imagine cu fiica lui, Violeta, pe Instagram

De Unica.ro, pe

Ștefan Bănică Junior (53 de ani) are o fiică, Ana Violeta (13 ani), din fostul mariaj cu Andreea Marin (46 de ani). În ultimele luni, prezentatoarea de televiziune a publicat din ce în ce mai frecvent fotografii cu fiica ei în mediul online, iar solistul pare să-i urmeze exemplul.

Ștefan Bănică Jr., prima imagine cu fiica lui, Violeta, pe Instagram

După ce s-a întors din Capri, unde a fost în vacanță alături de prezentatoare și de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, Violeta s-a aflat în public la una dintre reprezentațiile tatălui ei. „Ieri în Herăstrău, la spectacolul „La Pulce”, am avut în sală „o fetiță dulce”! Fata mea! ❤️”, a scris actorul în descrierea fotografiei cu el și Violeta.

Mai multe imagini găsiți în GALERIA FOTO de mai sus! Până acum, fotografia a strâns peste 26 de mii de aprecieri și aproape 635 de comentarii. „Ce frumusețe! ❤️”, a comentat Andreea Bănică.

„Violeta este de o frumusețe rară, frumusețe perfectă! Dumnezeu să vă binecuvânteze!; Fetița ta este „un vis frumos”!; Superbă ca și părinții!; Ce fată frumoasă aveți! Să vă trăiască!; Chiar că-i dulce!”, au mai fost câteva dintre comentarii. Întrebat de o urmăritoare dacă „are pușcă”, artistul a răspuns: „Nu, da’ îmi iau! 😀”.

Citește și:

Andreea Marin, declarație surprinzătoare: „Ce dacă semăn cu Lavinia?”

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior, fotografie rară din vacanță. Cum a fost surprins cuplul

Ce părere are Lavinia Pîrva despre copiii lui Ștefan Bănică Junior, Violeta și Radu

Într-un interviu oferit revistei OK! Magazine, Andreea Marin a dezvăluit domeniul de care este atrasă fiica ei la acest moment. „Copiii de azi sunt altfel, te uimesc, îți dau replici mature la care nu te aștepți sau acționează imprevizibil. De pildă, a căutat singură un curs online de … drepturi contractuale și l-a găsit, la Harvard!

Și face asta în timpul ei liber, e pasionată și mi-a spus că i-ar plăcea să devină avocat. M-am mirat, era o noutate absolută. Poate fi doar o fază, căci are doar 12 ani și ceva, poate e o căutare, poate e mai mult. Oricum, a-ți cunoaște drepturile în viață e esențial. Așa că m-am bucurat!”, a mărturisit.

Ștefan mai are doi fii, Radu Ștefan, în vârstă de 19 ani, din relația cu Camelia Constantinescu, și Alexandru, în vârstă de 2 ani, din actualul mariaj cu solista Lavinia Pîrva.

În martie 2021, în Podcastul lui Damian Drăghici, întrebată ce nu a făcut până acum, dar își dorește să facă, Andreea Marin a răspuns: „Al doilea copil. (…) Mi-aș dori tare mult. Să vedem ce planuri are Dumnezeu”.

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori. Sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”, mai declara Andreea Marin la începutul anului 2020, pentru Libertatea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter