Andreea Marin și-a găsit echilibrul: „În viață poți renunța la orice” / Exclusiv

De Cristina Manea, pe Ultimul update Joi, 23 martie 2023, 16:00

Andreea Marin (48 ani) și-a găsit echilibrul, după lecții de viață pe care le-a înțeles în timp! Invitată în ediția din 22 martie a emisiunii FRESH by UNICA, vedeta a făcut dezvăluiri exclusive despre carieră, viața de familie, proiectele caritabile în care este implicată, dar și despre afacerea pe care o manageriază și care a prins contur în pandemie. Cum a scăpat de boala cruntă a secolului, de ce nu-i dă mână liberă fiicei sale, Violeta, și cum și-a găsit fericirea, aflați din emisiunea cu cea mai fresh comunitate.

Andreea Marin este o apariție elegantă și rafinată, iar parcursul carierei sale a fost urmărit de-a lungul timpului de noi toți. De 30 de ani în lumina reflectoarelor, vedeta a simțit gustul succesului, a primit aplauze la scenă deschisă, scandalurile nu au ocolit-o, iar încercările vieții nu au fost deloc blânde.

Andreea Marin, în apogeul vieții personale: „Pentru mine, fericirea înseamnă echilibru”

Prezentă în emisiunea FRESH by UNICA, Andreea Marin a mărturisit că viața ei a ajuns în echilibrul mult dorit. Deși a trecut prin episoade îngrozitoare de-a lungul timpului, mama i-a murit în brațe pe când ea era o copilă, a depășit divorțuri răsunătoare, a trecut printr-o depresie severă, toate aceste etape grele au fost depășite.

Citește și: Andreea Marin dezvăluie cum a aflat că suferă de boala secolului, la FRESH by UNICA: „Nu e nicio rușine să mergi la un psiholog, la un psihiatru” / Exclusiv

„Mulțumesc lui Dumnezeu, e în punctul de echilibru pe care mi-l doream (n.r. – viața). Și pentru mine, fericirea înseamnă echilibru la această vârstă. Atât de mult alergăm după fericire, crezând că trebuie să fie un vârf de munte sau, nu știu, ceva, o atingere a cerului cu mâna, ori nu e așa. Fericirea e atunci când te simți bine pe toate palierele vieții și când te simți sănătos, și te simți în echilibru, și-n armonie cu cei din jurul tău.

Asta e fericirea pentru mine acum, după lecții de viață pe care le-am înțeles în timp. Pentru că momentele de efuziune sentimentală, acelea sunt mult mai rare, acelea nu sunt fericiri, acelea sunt străluciri de moment. Și sunt frumoase, și când se întâmplă sunt minunate, dar nu poți să te agăți în viață doar de câteva clipe și să spui: „Am fost fericit câteva clipe!”. Ar fi prea trist să fie așa.” a spus Andreea Marin la FRESH by UNICA.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Prezentatoarea tv și-a găsit stabilitatea în brațele iubitului ei, Adrian Brâncoveanu, bărbatul care i-a redat armonia în viață. Liniștită și echilibrată, Andreea Marin știe ce-și dorește de fiecare dată, iar experiențele grele pe care le-a trăit au învățat-o ce este cu adevărat important. Cum își descrie partenerul?

Andreea Marin, despre iubitul ei: „Atunci când te întorci acasă să știi că și tăcând în brațele celuilalt îți e bine”

În primul rând, sprijinul meu, prietenul, omul căruia să poți să-i spui orice. Să nu te temi, să nu te ferești. Să ai această supapă, dacă vrei, în partenerul sau partenera de viață, că e valabil în ambele direcții. Atunci când te întorci acasă să știi că și tăcând în brațele celuilalt îți e bine. Și că asta îți dorești, să alergi de oriunde ai fi, acasă în brațele acelui om, pur și simplu.” a declarat Andreea Marin în cadrul emisiunii.

Ce spune despre fiica ei, Violeta, despre cei doi copii adoptați, dar și despre Creative Hub Voice&Visibility, studiouri în care a investit o avere, aflați urmărind emisiunea FRESH by UNICA.

Nu rata FRESH by UNICA, miercuri, de la ora 20:00

Nu rata FRESH by UNICA în fiecare miercuri, de la ora 20:00! Pe canalul Unica de YouTube poți vedea toate edițiile emisiunii. Ce declarații surprinzătoare a făcut Tania Popa, dar și poveștile lui Marcel Pavel, precum și ale Andreei Ibacka sunt online.

Daniela Gyorfi, Alexandra Velniciuc, Cove, Andreea Bălan și Iana Novac s-au destăinuit la Unica. Urmează și alți invitați surpriză! Te așteptăm în comunitatea noastră și te invităm să ne urmărești și pe pagina de Facebook, dar și pe Instagram!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter