Ștefan Bănică, despre relația cu băiatul său: ”Sunt un tip exigent cu fiul meu”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 02 octombrie 2018, 14:05
Ștefan Bănică, unul dintre cei patru jurați X Factor, va avea parte de momente emoționante în cadrul celei de-a șasea ediții a show-ului, difuzată în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Ștefan Bănică se va regăsi în povestea unuia dintre concurenți și acest aspect îl va emoționa peste măsură și îl va face să facă mai multe dezvăluiri despre relația pe care o are cu fiul său: „M-ai atins cu această problemă tată-fiu. Și eu am un băiat de 16 ani care vrea să meargă pe același drum ca și mine. Vă spun, domnule, că acest băiat al dumneavoastră merită să-i acordați încredere. Eu cred că el vă are ca model. Am aceeași problemă, sunt un tip exigent cu fiul meu, îmi doresc tot ce e mai bine pentru el. Dar puteți să fiți mândru de el, cu sau fără X Factor”, – spune Ștefan Bănică.

Situația se referă la Valentin Paraschiv, un tânăr de 18 ani, care vine din Galați și spune că muzica este visul lui, chiar dacă tatăl său nu are încredere în talentul său. Tânărul participă la X Factor ca să-i demonstreze tatălui că este foarte bun și speră ca, astfel, să ajungă să fie mândru de el. Valentin alege să interpreteze o melodie rock’n’roll, dar jurații au fost cu adevărat impresionați de povestea lui.

Radu Ștefan Bănică este fiul artistului născut din relația sa cu avocata Camelia Constantinescu. Pe lângă acesta, Ștefan Bănică  mai are o fiică, pe Ana Violeta, în vârstă de 10 ani, născută în timpul căsătoriei cu Andreea Marin.

Citește și – Cezar Ouatu, eliminat de la X Factor Marea Britanie. Decizia a fost surprinzătoare

Citește și – Misha a vorbit pentru prima oară despre divorțul de Connect-R

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter