Ștefan Bănică a lansat un nou videoclip, în care apare și fiul său, Radu-Ștefan

De Unica.ro, pe
Ștefan Bănică (51 ani) a lansat videoclipul piesei "Până la cer", videoclip în care apare alături de fiul său, Radu-Ștefan (17 ani). Fiul artistului îl joacă pe tatăl său în perioada adolescenței.

Fiul lui Ștefan Bănică, pentru prima oară într-un videoclip de-al tatălui său

În timp ce se pregătește să devină tată pentru a treia oară, Ștefan Bănică a lansat videoclipul piesei „Până la cer”, piesă inspirată dintr-o întâmplare reală, trăită cu mai mulți ani în urmă. Actorul care îl interpretează pe artist în videoclip, în perioada adolescenței, este chiar fiul acestuia, Radu-Ștefan.

Radu Stefan, fiul lui Stefan Banica

„Povestea cântecului “Până la cer” e inspirată dintr-o întâmplare reală, pe care am trăit-o în adolescență, iar actorul care mă joacă pe mine în videoclip, la vârsta de atunci, nu este altul decât fiul meu, Radu-Ștefan, de care sunt mândru, pentru că s-a descurcat excelent. E emoționant pentru noi și mă bucur că am filmat acest clip împreună. Radu-Ștefan apare în videoclip alături de o colegă de-a lui, de la clasa de actorie, Ioana Panainte, o fată foarte talentată. Sper să vă placă piesa și videoclipul”, a declarat Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică se pregătește să devină tată pentru a treia oară

Radu-Ștefan este primul copil al artistului, pe care acesta l-a avut împreună cu fosta lui iubită, Camelia Constantinescu. Cântărețul mai are o fiică, pe Violeta, din mariajul cu Andreea Marin, iar anul acesta se pregătește să devină tătic pentru a treia oară, alături de actuala lui soție, Lavinia Pîrva.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter