Starea de sănătate a Mioarei Roman s-a agravat. Ce se întâmplă acum cu mama Oanei și a Catincăi Roman

De Unica.ro, pe

Momente dificile pentru Oana Roman și sora ei, Catinca. Starea de sănătate a mamei lor, Mioara Roman (80 de ani), s-a agravat în ultima perioadă și aceasta urmează să fie internată pentru câteva zile.

Citeşte şi: Oana Roman, dezvăluiri emoționante despre mama ei

„Mama s-a simțit rău zilele trecute, starea ei s-a agravat. Testul Covid a ieșit negativ, mâine (n.r. – miercuri) o internăm pentru trei zile. Vineri merg eu să o iau de la spital”, a declarat Catinca Roman, pentru Click!.

Citește gratuit ediția de ianuarie a revistei Unica. O găsești AICI

Mioara Roman suferă de Parkinson (o tulburare progresivă a sistemului nervos care afectează mișcarea) și a început să se simtă din ce în ce mai rău în perioada sărbătorilor de iarnă.

„Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viața. Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată”, povestea Oana Roman, în urmă cu o săptămână, în emisiunea Andreei Mantea de la Kanal D.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter