Soțul Alessandrei Stoicescu, infectat cu noul coronavirus

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 18 decembrie 2020, 19:08

Prezentatoarea de televiziune Alessandra Stoicescu (43 de ani) a dezvăluit în mediul online că soțul ei, Sergiu Constantinescu (48 de ani), este infectat cu noul coronavirus.

Alessandra și Sergiu s-au căsătorit în vara anului 2013, nașii acestora fiind cuplul Gabriela Firea – Florentin Pandele.

Perechea are împreună o fiică, Sara Maria Francesca, în vârstă de 1 an. Micuța a venit pe lume pe 1 iulie 2019.

Soțul Alessandrei Stoicescu, infectat cu noul coronavirus

„Și a venit și acel moment. Începând de astăzi sunt ceea ce, sec și impersonal, numim de 10 luni: contact direct. Sergiu, soțul meu, a primit un rezultat care certifică ceea ce știam despre el de când îl cunosc: că este pozitiv.

Eu, că doar nu degeaba lucrez la știri, sunt negativă, însă regulile sunt reguli pentru toată lumea. Sunt contact direct deci ne izolăm împreună, ca familie. E poate un semn al destinului că, după un an nebun cum nu am mai trăit niciodată, sărbătorile chiar sunt un moment care trebuie trăit în familie, alături de cei mai dragi oameni.

Izolarea fizică nu înseamnă decât lipsa contactului cu cei din afara familiei noastre. Voi rămâne conectată la tot ceea ce înseamnă știrile zilei.

Voi continua acest minunat demers numit Ajut Eu până la final și, cu ajutorul celeilalte familii ale mele, [Observator], voi rămâne #de neoprit în ceea ce privește meseria mea de jurnalist.

Povestea mea, povestea ta, povestea noastră, continuă …”, a scris Alessandra Stoicescu pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu ea și cu soțul ei.

Foto: Instagram

Citește și:

De ce nu vrea Augustin Viziru să dezvăluie identitatea partenerei lui de viață

Persoanele cu sindromul Down sunt mai vulnerabile infecției cu noul coronavirus

Ricky Martin a publicat o fotografie rară cu Renn, fiul lui cel mic

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter