Cele mai frumoase soţii de preşedinte din lume

De Geo Berciu, pe

Se spune că în spatele oricărui bărbat puternic se află o femeie frumoasă, iar dacă este să analizăm cazul câtorva Prime Doamne ale lumii, înţelegem şi de ce soţii lor se bucură de atâta succes.
Înainte de a deveni Prima Doamnă a Mexicului, Angélica Rivera era una dintre cele mai cunoscute actriţe din această ţară. Ea a jucat pentru prima dată într-o telenovelă în 1989, iar ultetior a primit numeroase roluri principale în astfel de producţii, precum şi în alte show-uri.
Cele mai frumoase soţii de preşedinte din lume

La cei 50 de ani pe care îi are, Prima Doamnă a Azerbaidjanului, Mehriban Aliyeva este considerată încă o frumuseţe de top. Totuşi, după ce a făcut furori la Summitul de la Bucureşti din 2008, au apărut şi numeroase critici la adresa ei. Prima Doamnă a Azerbaidjanului are probleme cu expresia feţei, după „operaţii estetice substanţiale, realizate probabil în străinătate” şi poartă rochii provocatoare chiar şi pentru Occident, remarcă, ironic, diplomaţi americani într-o notă publicată de WikiLeaks în 2010. Aceste răutăţi nu i-au stricat nimic din prestigiu şi, în continuare, este privită nu numai ca o femeie foarte frumoasă, ci şi ca una inteligentă şi capabilă, un adevărat simbol al ţării.
Cele mai frumoase soţii de preşedinte din lume

În ciuda apariţiilor extrem de rare şi discrete, soţia preşedintelui Chinei, Peng Liyuan, s-a remarcat prin eleganţă şi fineţe. În ţara ei natală, ea era o vedetă renumită înainte să devină Prima Doamnă. În 1986, când Peng Liyuan şi-a cunoscut viitorul soţ, Xi Jinping, ea căpătase deja statutul de cântăreaţă talentată, fiind aleasă de Armata chineză să cânte în formaţiile sale exclusiviste. Peng era renumită, de asemenea, pentru prestaţia sa „patriotică” în noaptea de Revelion, la posturile TV.
Cele mai frumoase soţii de preşedinte din lume

Prima Doamnă a Ucrainei a apărut pe coperta ediției din septembrie a revistei ucrainene ELLE. Pentru copertă, frumoasa cu ochi albaștri și corp bine zvelt a îmbrăcat o ie stilizată ucrainească, de culoare roșie, pe care a asortat-o cu o fustă albă. Marina Poroșenko este medic de profesie și a lucrat câțiva ani în secția de cardiologie a unui spital din Kiev, iar acum, la cei 52 de ani pe care îi are, se îngrijeşte nu numai de cei patru copii ai familiei, de gospodărie (îşi face singură cumpărăturile şi mâncarea), dar şi de obligaţiile oficiale.
Cele mai frumoase soţii de preşedinte din lume

De origine britanică şi educată la prestigiosul King’s College din Londra, Asma al-Assad a fost descrisă de presa internaţională drept „trandafirul deşertului”, o frumuşeţe londoneză care şi-a folosit şarmul şi eleganţa ca să mascheze atrocităţile regimului sirian. Prima doamnă a Siriei, născută în 1975, s-a căsătorit cu preşedintele Bashar al-Assad, în anul 2000. Asma vorbeşte arabă, engleză, franceză şi spaniolă. Împreună cu preşedintele Siriei are trei copii: Hafez, Zein şi Karim.
Cele mai frumoase soţii de preşedinte din lume
(Sursa foto: Northfoto, Facebook, Pinterest)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter