Soția lui Tudor Ionescu, solistul trupei Fly Project, primele declarații despre a doua sarcină

Tudor Ionescu (40 de ani), solistul celebrei trupe Fly Project, formează de mai bine de 15 ani un cuplu cu Anamaria Stancu, fostă prezentatoare Antena 1, devenită organizator de evenimente. Perechea are împreună o fiică, Ilinca, în vârstă de 3 ani.

Soția lui Tudor Ionescu, solistul trupei Fly Project, primele declarații despre a doua sarcină

Recent, în cadrul emisiunii TV Star Matinal, Anamaria a vorbit despre ce fel de tată este artistul, dar și despre a doua sarcină.

„Tudor e perfect pentru mine. E un tip sufletist, bun, dar până în momentul în care-l calci pe coadă. E un tată foarte iubitor. Mă gândeam că va fi rece, dar e super iubitor cu Ilinca.

Îi spune încontinuu că o iubește. Se joacă cu ea. Ilinca l-a schimbat puțin pe Tudor rebelul, a declarat Anamaria Ionescu, potrivit Spynews.

Vorbind despre dorința de a-și mări familia, fosta prezentatoare TV a adăugat: „Da, îmi doresc un frate sau o soră pentru ea. Doar că aș mai sta puțin, aș aștepta puțin să mai crească.

Să înțeleagă lucrurile și să mă ajute. Să nu am grija ei. Ea acum are 3 ani și e foarte agitată.

Nu o scăpăm nicio secundă din ochi. Să mai crească puțin Ilinca și sper să am răbdarea și nervii ca să pot să fac și al doilea copil”.

Cum s-au cunoscut Tudor și Ana?

„Eu am dansat în trupa lor vreo doi ani”, a povestit Ana, pentru OK! Magazine„Și de-acolo s-a născut dragostea noastră.”

„Lucrăm într-un business artistic care nu e o corporație, înainte de orice trebuie să fim prieteni.

Pentru că fără prietenie nu legi nimic. Oamenii care lucrează într-un studio, de exemplu, trebuie să se înțeleagă din priviri.

Dar pe lângă chestia asta, există clar o barieră între viața profesională și cea personală pe care am depășit-o cu Ana”, a relatat Tudor, pentru aceeași sursă menționată anterior.

Foto: Instagram

Citește și:

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc. Cei doi și-au ales deja nașii de cununie

Cele mai cunoscute vloggerițe din România ne-au vorbit despre hărțuirea sexuală

Dan Cruceru – Taticool: „Nu cred în home schooling!”. Ce mesaj are vedeta tv pentru cadrele didactice

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter