Soția lui Adrian Mutu a născut. Prima fotografie cu cel de-al patrulea copil al fostului fotbalist

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 14 aprilie 2017, 13:27
Sandra Bachici, cea de-a treia soția a lui Adrian Mutu, a născut vineri un băiețel. Pentru tânăra mămică, care are 22 de ani, este primul copil, în timp ce pentru „Briliant” este al patrulea.

Anunțul a fost făcut chiar de fostul atacant, pe contul personal de Facebook.

„La ora 07,44!! Tiago Adrian Mutu … 3,6 kg / 53 cm”, a scris Mutu în rețeaua de socializare, în care a postat și o imagine cu soția sa Sandra și cu bebelușul.

Soţia lui Adrian Mutu a născut prin cezariană

Sandra, soţia lui Adrian Mutu a născut prin cezariană, iar imediat după intervenţia chirurgicală a afişat un zâmbet larg pe chip, semn că lucrurile au decurs bine, dar și că este fericită după ce fostul fotbalist a asistat la naștere.

”Sunt extrem de fericită și recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot. Eu efectiv nu am știut ce înseamnă grețurile, îmi sunt străine simptomele cu care se confruntă majoritatea gravidelor. A fost o sarcină ușoară”, spunea, recent, Sandra Mutu, pentru revista VIVA!.

Adrian Mutu şi Sandra Bachici s-au logodit pe 1 ianuarie 2016, în Cuba, pe o plajă, acolo unde Briliantul o dusese pe aleasa inimii lui la o cină romantincă. Cei doi s-au căsătorit religios la începutul acestui an, de Valentines Day.

În vârstă de 38 de ani, fostul fotbalist mai are trei copii din căsniciile anterioare, un băiat, Mario (14 ani), cu Alexandra Dinu, şi două fete, Adriana Lea (11 ani) şi Maya Vega (9 ani), cu Consuelo Matos.

Foto – Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter