Soția lui George Bush a vrut să se sinucidă după ce a aflat de aventura fostului președinte

De Oana Savin, pe
Soția fostului președinte american George Bush a încercat să se sinucidă și a căzut într-o depresie adâncă după ce a aflat de aventura soțului ei, care a durat peste 10 ani.

În cadrul unei biografii ce urmează să fie lansată pe piață săptămâna viitoare apar mai multe detalii neștiute din familia unuia dintre cei mai controversați președinți ai Americii.

Bush și-a înșelat soția pe vremea când era șef al biroului american de legătură în Beijing, în anii 1970.

Potrivit unei surse apropiate familiei, George Bush a cunoscut-o pe Jennifer Fitzgerald, cea care avea să îi devină amantă, prin intermediul unei cunoștințe comune, în anul 1970, iar acesta a fost pur și simplu „captivat”.

Aventura lui Bush a început trei ani mai târziu, iar o femeie care împărțea o casă de vacanță pe o plajă din Maryland cu Jennifer Fitzgerald și amintit că Bush suna acolo de mai multe ori pe zi, iar Jennifer șușotea și chicotea la telefon. În 1974, acesta a angajat-o pe Jennifer ca asistentă.

Femeia nu era de o frumusețe răpitoare, dar știa să flirteze și era complet concentrată pe George Bush”, a afirmat membrul unei organizații de lobby care a fost solicitat în 1984 să aranjeze o vizită oficială la Geneva pentru Bush și Jennifer.

Barbara Bush a vrut să se sinucidă

În momentul în care a aflat de aventura soțului ei, Barbara Bush a căzut în depresie și s-a gândit să se sinucidă. Aceasta a fost la un pas să provoace un accident de mașină, însă s-a oprit la timp.

Mă simțeam îngrozitor, nu am avut curajul să o fac, de aceea am tras pe dreapta, nu am putut să intru în altă mașină. Mă gândeam chiar să intru într-un copac de pe marginea drumului”, și-a amintit Barbara în biografia „Matriarhatul: Barbara Bush și făurirea unei dinastii americane”.

Fitzgerald era blondă și cu șapte ani mai tânără decât Barbara.

George Bush Senior s-a născut pe 12 iunie 1924, în familia senatorului Prescott Bush. La 18 ani s-a înroalt în armată, ca locotenent, devenind cel mai tânăr pilot al flotei din acel moment și activând pe un portavion de intervenție arpidă. După război a absolvit Universitatea Yale, iar în 1945 s-a căsătorit cu Barbara Pierce, cu care a avut șase copii: George W. (n. 1946), Robin (1949–1953), Jeb (n. 1953), Neil (n. 1955), Marvin (n. 1956), and Doro (n. 1959). Primul băiat, George Bush Junior (n. 1946), a ajuns guvernator de Texas și apoi președinte al SUA (2001-2009).

Pe 1 decembrie 2018, George Bush Senior a murit la vârsta de 94 de ani. Cu câteva luni înainte, pe 18 aprilie, decedase și Barbara Bush.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter