Sorin Brotnei (Akcent), înconjurat de 20 de manechine! Vezi de ce!

De Unica.ro, pe

“Va fi o seară de neuitat, cu atâtea frumuseți pe metru pătrat”, spune Sorin Brotnei. Vezi cu ce ocazie va fi înconurat de atâtea femei frumoase!
Sorin Brotnei, membru al trupei Akcent, va prezenta vineri seară, la Sibiu, finala concursului Miss Models International. Artistul a fost ales de organizatorii americani pentru a urca pe scenă, în fața a mii de oameni, în calitate de gazdă, și de a le invita pe podium pe finalistele competiției internaționale.
Sorin Brotnei le va invita în scenă pe finalistele concursului și va anunța cele trei probe: defilarea în lenjerie intimă, în costum național și în rochii de seară.
În juriu se vor afla și designerul Cătălin Botezatu și bloggerița de fashion Carmen Negoiță, ei urmând să voteze, pe baza experienței în domeniul fashion, cine merită să câștige marele titlu al ediției de anul acesta.
În plus, între probele de concursului, Alex Velea și Antonia vor urca pe scenă pentru scurte recitaluri.
Finalistele Miss Models International au sosit în Sibiu la sfârșitul săptămânii trecute și au avut până în prezent ocazia să admire frumusețile orașului și să realizeze câteva ședințe foto ce urmează a fi promovate în toată lumea.
Una dintre acestea a fost realizată alături de Carmen Negoiță, special pentru blogul ei www.carmennegoita.com, fashionista oferindu-le tricouri cu mesaje internaționale, create chiar de ea.
Apoi, o altă ședință foto va compune calendarul oficial Miss Models International 2013 ce urmează a fi distribuit în peste 30 de țări, Sibiul și România fiind promovate ca și destinații turistice ideale.
Miss Models International este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter