Sore își trăiește viața în ritm alert: „Nu am timp să mă gândesc la mine”

De Mădălina Manole, pe
Sore are parte de o viață destul de agitată, cu multe activități solicitante, dar frumoase, însă nu și-ar dori să schimbe nimic. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul său, Mircea Julean, avocat de profesie, însă cei doi nu au ajuns până acum la altar.

De când a devenit mămică, Sore Mihalache, 28 de ani, recunoaște că viața i s-a schimbat radical, cu siguranță, în sensul bun al cuvântului. Micuța Erin, în vârstă de 2 ani jumate, îi răpește tot timpul, însă este cel mai frumos și prețios cadou primit, prin urmare se bucură la maxim și profită de fiecare clipă împreună: Am avut timpul meu, dar mi se făcuse dor. E foarte important să ai şi timpul tău. De când am devenit mamă, îmi trăiesc viaţa într-un ritm alert. Ascult muzică în mașină și nu am timp să mă gândesc la mine. Sunt fericită în trei. Există modalități prin care îți poți accesa momentele frumoase din viață. Nașterea lui Erin a fost unul dintre momentele pe care n-aș vrea să le uit niciodată, dar și copilăria petrecută alături de părinți.”, – a declarat Sore la emisiunea Răi Da’ Buni.

Sore

Sore trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa și se bucură că a reușit, într-un final, să găsească un echilibru între carieră și viața de familie. Cât despre nuntă, Sore nu se grăbește să ajungă la altar, dar nici să devină mamă din nou, mai ales că acum Erin este suficient de mare cât să își poată însoți părinții peste tot. Iubitul său, avocatul Mircea Julean, 35 de ani, mai are o fetiță dintr-o relație anterioară, pe nume Carolina, în vârstă de 8 ani. Sore și Mircea sunt împreună de 4 ani și au preferat să-și trăiască povestea de dragoste discret, departe de ochii curioșilor.

Citește și – Magda Vasiliu, dezvăluiri cutremurătoare despre boala fiului său: “Mi s-a spus ca cea mai bună soluție ar fi amputația piciorului“

Citește și – Răzvan și Dani au o nouă colegă de emisiune. Despre cine este vorba

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter