Sora lui Florin Busuioc, detalii despre starea de sănătate a actorului: „O rugăciune i-ar prinde bine”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 08 noiembrie 2018, 11:47
Sora lui Florin Busuioc a făcut primele declarații despre starea de sănătate a actorului. Raluca Iorga a transmis aseară un mesaj pe conturile de socializare în care a dezvăluit cum se simte fratele său.

Raluca Iorga, sora lui Busu, a ținut să mulțumească tuturor pentru gândurile bune și a transmis că starea lui Florin Busuioc este una stabilă, însă pericolul nu a trecut: „Vă mulțumim din suflet tuturor pentru urările de bine și sănătate adresate fratelui meu. Starea lui e stabilă deocamdată, însă lupta va fi lungă probabil. O rugăciune i-ar prinde bine. Doamne ajută!”, – a scris Raluca Iorga pe contul său de Facebook.

Ulterior, sora lui Florin Busuioc, a răspuns la întrebările prietenilor virtuali și a specificat că, de fapt, starea lui Busu nu este tocmai bună, având în vedere că actorul are probleme destul de serioase atât cu rinichii, cât și cu plămânii, iar medicii depun tot efortul pentru a le rezolva, conform informațiilor publicate de Ok!Magazine.

Raluca Iorga, sora lui Florin Busuioc

Raluca Iorga, sora lui Florin Busuioc

Pe de altă parte, dincolo de cele două posibile motive care i-ar fi putut provoca infarctul lui Florin Busuioc, se pare că principala cauză rămâne faptul că îndrăgitul prezentator al rubricii meteo de la Pro Tv fuma foarte mult, iar bolile cardiovasculare sunt favorizate de acest viciu.

Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, a suferit un infarct la finalul unui spectacol de teatru avut la Craiova. După ce a fost operat de urgență și i s-a montat un stent, acesta a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu”, de la Fundeni.

Citește și – Ce salariu avea Teo la începuturile carierei: „Țin minte că am plâns”

Citește și – Fiul abandonat al lui Florin Busuioc ripostează dur: „De ce, tată?”

Sursă foto: Arhivă Ringier, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter