Cum arată sora lui Barack Obama

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 13 decembrie 2019, 16:23
Nu există persoană care să nu fi auzit vreodată de Barack Obama. Nu doar că a fost președinte, ci a fost primul președinte de culoare al Statelor Unite ale Americii. El și soția sa, Michelle Obama, sunt îndrăgiți și apreciați de întreaga lume. Însă acesta are și o soră mai mică, din  a doua căsătorie a mamei sale.

Maya Soetoro-Ng este fiica lui Ann Dunham, mama lui Barack Obama, și a lui Lolo Soetero, cel de-al doilea soț al acesteia. Sora fostului președinte american are 49 de ani și este o fostă profesoară de istorie. În prezent, ea este consultant la Fundația Obama și specialist la Institutul pentru Pace și Rezolvarea Conflictelor Spark M. Matsunaga din Hawaii.

Maya Soetoro-Ng s-a născut în Jakarta, Indonezia, însă a urmat cursurile universității din New York și a obținut doctoratul la Universitatea Hawaii din Manoa. Ea și Barack au petrecut câțiva ani împreună, mai întâi în Indonezia și apoi în Hawaii, până ce mama lor, Ann, a decis să se întoarcă cu ea în Indonezia.

Însă relația dintre cei doi frați a fost întotdeauna una apropiată, acest lucru fiind demonstrat în momentul în care Obama și-a anunțat candidatura la președinția SUA. Atunci, Maya și-a luat două luni libere pentru a-și ajuta fratele cu campania, însoțindu-l peste tot.

Sora mai mică a celui de al 44-lea președinte american s-a căsătorit în anul 2003 cu Konrad Ng, de origine canadiană și chineză, cu care are două fete: Suhaila și Savita.

Vezi în Galeria FOTO cum arată sora lui Barack Obama.

Sursă foto: Hepta, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter