Cum arată sora mai mică a Antoniei. Alessia are 9 ani și a moștenit frumusețea surorii ei

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 07 iulie 2020, 14:07
Antonia este una dintre cele mai cunoscute și mai îndrăgite artiste din România, însă nu mulți știu că aceasta are o soră mai mică, Aleesia, în vârstă de 9 ani. Deși nu postează des fotografii cu sora sa, artista spune că este foarte mândră de ea și că o iubește foarte mult.

Alessia este, de fapt, sora vitregă a Antoniei, mai exact este fiica lui Mihai Iacobescu, tatăl cântăreței. După divorțul de Denise Iacobescu, bărbatul s-a recăsătorit cu Bianca, cu care are acum o fiică.

Citește GRATUIT numărul de iulie al Revistei Unica, în format digital!

„Suntem în relații foarte bune. Mă înțeleg de minune cu actuala soție a tatălui meu, Bianca. Îi vizitez, mai ales că îmi e foarte drag să o văd pe fetița lor, surioara mea. Îi duc mereu cadouri”, a declarat în urmă cu ceva timp Antonia, care a postat și pe rețelele de socializare o fotografie în care apar Alessia și fiul ei mai mare, Dominic.

Deși Alessia are doar 9 ani, este la fel de frumoasă ca celebra ei soră. Fetița este pasionată de sport și face înot de performanță. Aceasta a participat la mai multe competiții, unde a câștigat mai numeroase medalii.

Vezi în Galeria FOTO cum arată sora mai mică a Antoniei.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter