Socrul lui Florin Dumitrescu s-a stins din viață

De Unica.ro, pe

Socrul lui Florin Dumitrescu, tatăl soției sale, Cristina Sima, s-a stins din viață. În mediul online, bucătarul și partenera lui de viață au transmis două mesaje emoționante.

Socrul lui Florin Dumitrescu s-a stins din viață

„Socrul meu era șmecher. Super șmecher. Îl alerga pe chef Cătălin Scărlătescu cu slănină prin Vamă, în august, sau râdea cu poftă de toate tâmpeniile făcute de chef Sorin Bontea, la emisiuni. Prima dată când l-am cunoscut, m-am prezentat cu numele «Viorel», că așa mă numise el în bârfele lui”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

„L-am iubit ca pe un tată, pentru că uneori a fost mai aproape decât tatăl meu. Eu știu că azi el este bine și nu îl plâng, pentru că nu și-ar fi dorit să-l plâng. În schimb, beau, beau cât și-ar fi dorit el să bea, și nu orice, ci cea mai bună pălincă care există”, a continuat.

„Dincolo de suferință, e un sentiment de «derogare» de la viață pe care îl simt pentru toți oamenii care ne părăsesc. Credința mea m-a învățat că oamenii nu mor, ci trăiesc veșnic, iar socrul meu, Bubu, mă așteaptă cu o sticlă de pălincă pe lumea cealaltă. Iar, până atunci, treaba mea e să am grijă de toate fetele și nepoatele lui. E o onoare să fac asta”, a mai scris.

„Azi dimineață, tăticul meu bun a plecat spre Ceruri! În urma mai multor operații, organismul lui a cedat, dar nu înainte de a ne aștepta să ajungem la el. Îl priveam cu dragoste și neputință, încercând să găsesc orice ajutor pentru a-l face bine și a-l aduce acasă… El voia acasă! 😞”, a scris și Cristina.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Soția lui Florin Dumitrescu, în spital. „Hai că am continuat bine săptămâna…”

Fiica cea mare a lui Florin Dumitrescu, de urgență la spital. „Avem în spitale niște doctori foarte buni”

Chef Florin Dumitrescu, tată pentru a treia oară? Ce a declarat soția juratului Chefi la Cuțite

Chef Florin Dumitrescu și soția lui au aniversat 10 ani de relație

„E încă un șoc și nu pot să cred că scriu aceste rânduri, dar tati nu mai e și doare rău de tot! Vreau doar să vă spun că noi toți avem tendința de a ne lăsa duși de valul vieții și câteodată uităm ce e cu adevărat important. De azi, pe ecranul telefonului meu nu o să mai apară că mă sună TATI și tremur și plâng, pentru că îmi dau seama că nu o să-l mai aud niciodată spunând: «Ce faci, ciocârlia mea?»”, a continuat.

„Vă rog, bucurați-vă de ai voștri cât îi aveți! Drum lin spre lumină, Bubulică! Te iubesc nespus de mult și îți mulțumesc pentru tot ce am de la tine: amintiri, învățăminte, nasul cârn, caracterul, și multă iubire! Cine l-a cunoscut, cine a râs la glumele lui, cine a băut o pălincă cu el, cine s-a bucurat să îl aibă ca familie și prieten, amintiți-vă de el! Ești atât de iubit, Bubulică al meu! ❤️”, a încheiat.

În anul 2021, Florin și Cristina au aniversat 10 ani de relație. Cuplul are împreună două fiice, Ava (7 ani) și Mia (6 ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter