Simona Pătruleasa este însărcinată!

De Diana Sorescu, pe

După ani de zile în care s-a chinuit să rămână gravidă, iată că visul Simonei Pătruleasa şi al soţului ei, Sabin Ivanof, s-a transformat în realitate: vor deveni părinţi!
Vedeta Kanal D, Simona Pătruleasa, este în culmea fericirii. Bruneta este însărcinată în patru luni, iar acesta este un vis devenit realitate, la care ea şi Sabin visau de ani buni.

Frumoasa Simona Pătruleasa şi-a dorit mereu un copil, însă nu a fost să fie. Vedeta a apelat de multe ori la tratamente de fertilitate şi la sfaturile medicilor specialişti însă bebeluşul mult dorit întârzia să apară.

Dezamăgită, Simona a declarat că se gândeşte serios să adopte un copil, asta în cazul în care nu va rămâne însărcinată anul acesta.

Şi iată că minunea s-a produs! Chiar dacă sarcina are deja patru luni, Simona şi-a dorit să păstreze secretul până acum, iar asta pentru a fi sigură că bebeluşul este în regulă, fără probleme.

Simona şi Sabin, nuntă secretă

Simona Pătruleasa şi Sabin Ivanof s-au căsătorit în secret acum trei ani, într-un cadru extrem de intim şi romantic, pe insula Capri din Italia.

La celebrarea fericitului moment au luat parte în jur de 50 de persoane, doar oameni foarte apropiaţi şi dragi ai cuplului. Printre ei, şi Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr., care le-a dedicat o melodie din repertoriul său.

Simona Pătruleasa este însărcinată!

Foto: arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter