Silviu Prigoană o acuză pe Adriana Bahmuțeanu: „Băiatul cel mare era legat de mâini și picioare și torturat”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 14 ianuarie 2019, 19:52
Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu continuă seria scandalurilor. Când totul părea că se liniștise și cei doi foști parteneri de viață căzuseră la pace, iată că omul de afaceri îi face o nouă plângere penală acuzând-o de rele tratamente cauzate copiilor.

Silviu Prigoană (55 de ani) și Adriana Bahmuțeanu (44 de ani) au divorțat pentru a cincea oară în urmă cu patru ani și de atunci cei doi s-au certat la cuțite, s-au acuzat reciproc și s-au dat în judecată de nenumărate ori. Cei doi au împreună doi băieți, pe Maximus și Eduard. Când lucrurile păreau că s-au calmat, omul de afaceri aruncă bomba. Silviu Prigoană susține că există niște filmări în care fiul său cel mare pe care îl are împreună cu Adriana Bahmuțeanu ar fi fost legat și torturat de mama lui. Conform afaceristului, scena se petrecea sub ochii fratelui mai mic care de altfel și filma:

„Au venit copiii în vacanță și când am verificat telefoanele copiilor, am găsit o filmare. De fapt, două filmulețe a câte un minut în care băiatul cel mare era legat de mâini și de picioare și era torturat de mămica lui care stătea peste el, copilul urla cât îl ținea gura și celălalt copil îl filma. Filma scena respectivă, adică unul avea o tortură fizică și celălalt tortură psihică, să-l vezi pe fratele tău cum este legat, torturat și umilit.

I-am trimis o notificare că începând din acel moment, domiciliul copiilor e la mine acasă. Eu pot să decid pentru că sunt tutorele legal al copiilor, suntem în custodie comună în momentul de față și, mai presus, e viața și integritatea copiilor mei. N-au vrut să dea prea multe detalii. (…) Fratele mic filma (n.r. la cererea Adrianei). Nu vreau eu să-i păstrez. Copiii nu mai vor să meargă în locația respectivă, le e teamă să meargă acolo”, – a explicat Silviu Prigoană la RomâniaTV, conform spynews.ro.

Așa cum era de așteptat, replica Adrianei Bahmuțeanu nu a întârziat să apară: Este a nu știu câta plângere penală pe care fostul meu soț mi-o înaintează. (…) În imagini, este o simplă hârjoneală între copii. Eu le permit lucrul acesta. Toate reclamațiile făcute de el sunt neîntemeiate. Noi avem un proces peste două săptămâni în care se stabilește custodia și domiciliul copiilor. (…) Mă gândesc că, acum, pe ultima sută de metri, pentru a influența opinia publică, s-a gândit să facă acest scandal inventat către presă, tocmai pentru a încerca să ia copiii la dânsul acasă. În acest moment, copilul cel mare este la școală, iar cel mic a dorit să meargă la tatăl lui care i-a cumpărat un joc electronic. 

Eu astăzi am fost la poliție și am depus o plângere penală împotriva domnului Prigoană. Este un scandal inventat, un scandal fals, pentru că încearcă să influențeze opinia publică. (…) Mi-a intentat până acum 74 de procese. Acum urmează ca instanțele să ne judece. Judecata se face la tribunal, nu la televizor”, – a declarat Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

Sursă foto: Arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter