Silvia Dumitrescu, despre eșecul primei căsătorii: „L-am iertat pentru felul în care s-a purtat cu mine”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 24 iulie 2018, 16:58
Silvia Dumitrescu este căsătorită de 25 de ani cu Florin Ochescu și au împreună un fiu, pe Iulian Ochescu, care tocmai a împlinit 25 de ani. Puțini știu, însă, că Silvia Dumitrescu a mai avut un mariaj înainte, însă de scurtă durată.

Silvia Dumitrescu, în vârstă de 58 de ani, a vorbit despre poveștile de dragoste care i-au marcat destinul. Primul soț al Silviei se numea Mircea Dumitrescu, iar artista i-a preluat numele și l-a purtat și dincolo de divorț, ca nume de scenă, deoarece așa s-a lansat și s-a făcut cunoscută în lumea muzicală: Mihaela Runceanu mi l-a prezentat (n.r Mircea Dumitrescu) ca fiind o voce foarte bună și m-am îndrăgostit de el. În două săptămâni ne-am căsătorit. Practic nu ne cunoșteam prea bine și nici nu știam dacă ne potrivim unul cu celălalt. Eu eram virgină. Intram într-o relație total necunoscută. M-am aruncat cu capul înainte și era prima dată când mă îndrăgosteam așa, mai serios. Dar a fost o căsătorie nereușită. Noi ne potriveam foarte bine pe scenă, dar deloc în viața de familie. Am divorțat după trei ani.a povestit Silvia Dumitrescu la emisiunea Totul pentru dragoste de la Antena 1.

Pe lângă incompatibilitate, primul soț al Silviei Dumitrescu era și violent și, cu toate că-și amintește cu regret de acea perioadă, artista susține că l-a iertat: „L-am iertat pentru felul în care s-a purtat cu mine. L-am iertat de mult.” 

Silvia Dumitrescu alaturi de sotul sau

Silvia Dumitrescu alături de soțul său, Florin Ochescu

Eşecul primei căsnicii a fost o lecție pentru Silvia Dumitrescu și i-a deschis, de fapt, calea spre fericire. De actualul său săț, Florin Ochescu, nu s-a îndrăgostit la prima vedere. L-a cunoscut la o petrecere, iar relaţia lor a debutat ca o frumoasă prietenie, iubirea sosind pe parcurs: „Noi nu ne-am îndrăgostit la prima vedere. El mă plăcea pe mine foarte mult şi mă urmărea, era interesat dacă sunt cu cineva, dacă îmi place cineva. Noi eram foarte buni amici, m-a învăţat multe.”

Florin Ochescu, cunoscut ca membru al trupelor Sfinx, Iris sau Holograf, mai are un băiat de 35 de ani dintr-o relație anterioară cu o altă mare cântăreață, Dida Drăgan.

Citește și – Selena Gomez refuză colaborarea cu Maluma. Care este motivul deciziei

Citește și – Andreea Mantea nu a uitat prima iubire: “Îmi transpirau palmele când îl vedeam”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter