Wow, ce siluetă! Uite cum arată Carmen Brumă în costum de baie!

De Erika Chivu, pe

Toată lumea ştie deja cât de bine arată Carmen Brumă, dar aceste poze dovedesc încă o dată ce minuni poate face o viaţă sănătoasă.
Cunoscută pentru faptul că duce o viaţă sănătoasă şi că promovează sportul cu fiecare ocazie, Carmen Brumă nu este genul de vedetă care să se laude cu silueta ei. Însă când i se propune o şedinţă foto în costum de baie, nu refuză.
Carmen va fi vedeta de pe coperta unei reviste glossy, iar şedinţa foto va ddemonstra încă o dată cât de bine arată. A pozat în mai multe modele de costum de baie, dar şi în ţinute sport foarte sexy care i-au pus în valoare silueta. Dacă aveai nevoie de inspiraţie pentru a începe o dietă, pozele acestea sunt exact ce îţi trebuie.
carmen bruma
Carmen Brumă nu a arătat întotdeauna ca un topmodel. Ea a fost o adolescentă grăsuţă, care s-a luptat mult timp cu complexele şi cu propriul corp. Bazându-se pe experienţa ei, Carmen a decis să ajute şi alte femei aflate în aceeaşi situaţie şi a lansat anul trecut programul 3S care promite o siluetă de vis fără înfometare şi fără pericole pentru sănătate.
carmen bruma

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter