Și-a tatuat numele soției pe … fund! „Succes în încercarea de a …”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 26 octombrie 2020, 09:46

Sâmbătă, 21 decembrie 2019, Hilary Duff (32 de ani) s-a căsătorit cu logodnicul ei, muzicianul Matthew Koma (32 de ani).

Recent, în mediul online, muzicianul a publicat o imagine cu … fundul lui. De ce, vă întrebați?

Și-a tatuat numele soției pe … fund! „Succes în încercarea de a …”

Muzicianul și-a tatuaj pe … fund numele actriței. „Succes în încercarea de a câștiga o ceartă cu soția ta când numele ei este tatuat pe buca ta”, a scris Matthew în mediul online.

Imaginea cu tatuajul în GALERIA FOTO de mai sus!

S-au căsătorit la sfârșitul anului trecut

Hilary a fost absolut superbă în rochia de mireasă semnată Jenny Packham. Actrița și-a lăudat întreaga echipă pentru realizarea unui look de neuitat.

O sursă a descris pentru E! News ceremonia ca fiind atât frumoasă, cât și intimă. „A avut loc chiar înaintea apusului în curtea din spate a locuinței cuplului din Beverly Hills.”

La un moment dat, după ce Hilary și Matthew au fost pronunțați soț și soție, fiul actriței a luat microfonul și le-a mulțumit invitaților înainte de a striga: „Petrecere!”.

„Toată lumea a izbucnit în râs și s-a bucurat de acel moment. Seara s-a mutat într-un alt cort pentru cină și dans, iar întreaga lume a părut să se distreze de minune”, a mai spus sursa.

„Întreaga seară a fost plină de râsete și bucurie.” Printre invitații cuplului s-au numărat Mandy Moore și soțul ei Taylor Goldsmith, precum și sora miresei, Haylie Duff.

Actrița este mama a doi copii, o fiică și un fiu, Banks (1 an) și, respectiv, Luca (8 ani). Banks este fiica actriței cu muzicianul.

Hilary a mai fost anterior căsătorită cu fostul jucător de hochei Mike Comrie, tatăl primului ei copil, Luca, între anii 2010 și 2016.

Foto: Instagram

Citește și:

Au devenit părinți după două sarcini la rând pierdute! Artista a adus pe lume un fiu

Andreea Bălan a avut un weekend de coșmar. Ce a pățit Clara, fetița ei cea mică

Adrian Nartea neagă faptul că a fost infectat cu noul coronavirus: „Nu am și nu am avut COVID”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter