Show incendiar: Oana Zăvoranu-Pepe şi Adelina Pestriţu-Liviu Vârciu

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Două cupluri care fac rating oriunde şi oricând. Pe acest lucru au mizat şi emisiunile Cancan TV şi Wow Biz care s-au jucat aseară de-a şoarecele şi pisica.
Cele două emisiuni tabloid, construite după acelaşi tipar, şi-au gândit ediţiile de marţi după acelaşi model. Dacă la Cancan TV surpriza cea mai mare a fost prezenţa celor doi foşti soţi Oana Zăvoranu şi Pepe în direct, împreună după 1 an şi 137 de zile, emisiunea concurentă, Wow Biz de la Kanal D a mizat pe povestea de dragoste dintre Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu.

Categoric, marfă a fost şi de o parte şi de alta. Dacă la Cancan TV, Oana Zăvoranu s-a contrat în permanenţă cu Pepe, încercând să-l convingă că încă o mai iubeşte, de partea cealaltă, la Wow Biz, Liviu Vârciu a vărsat lacrimi amare din cauza suferinţei sale în amor, la mai bine de un an de la divorţ.

Oana Zăvoranu şi Pepe, împăcarea secolului

„Nu ţi se pare că m-ai îngropat prea repede? În mai puţin de un an ti-ai luat şi nevastă, ai făcut şi copil, mai ai puţin şi ai şi nepoţi. De ce ai făcut asta, ca să mă oftici pe mine?”, l-a întrebat Oana.

„Dar ce ai fi vrut să fac? Eşti geloasă? Nu văd de ce o ataci pe Raluca. Nu te mai lua de familia mea. Pe Raluca o iubesc, este opusa ta, este soţia şi mama copilului meu”, i-a răspuns Pepe.

„De ce să fiu geloasă? Că e o femeie neiubită? Pepe, am o întrebare, te vezi cu Raluca până la adânci bătrâneţi?”, a continuat Zăvo.

„Da, şi dincolo de moarte”, i-a replicat artistul.

„Înseamnă că ţi-ai pus ochelari buni”, a fost răspunsul lui Zăvo.

„Dar tu te vezi singură, bătrână şi înconjurată de pisici?”, a întrebat-o latin lover-ul.

„Da”, a recunoscut Oana Zavoranu.

Iată aşadar o parte din spumosul dialog care a avut loc între cele două vedete. Trebuie să recunoaştem că divorţul lor a suprins pe toată lumea.

Adelina Pestriţu şi Liviu Vârciu, o iubire imposibilă…

… zic ei, pentru că cei care le sunt alături cred contrariul. ”Dragoste cum am făcut cu fosta mea soţie nu am mai făcut de mult. Mă omoară gândul că pe Adelina a mai atins-o altcineva, că a făcut dragoste cu ea altcineva, că a privit-o altcineva dimineaţa. O iubesc enervant de tare, dar enervant de tare mă doare când o privesc. Ştiu că că nu pot trăi cu gândul că a atins-o cineva. Totuşi, dacă vine sfârşitul lumii, sunt la uşa Adelinei să mai fac o dată dragoste cu ea”, a motivat Liviu, printre altele. ”Liviu a fost dragostea vieţii mele. De fapt, el este şi va rămâne dragostea vieţii mele”, a declarat şi Adelina Pestriţu.

Şi de o parte şi de alta picanteriile au fost la ele acasă, demonstrând astfel că avem vedete pentru genul acesta de emisiuni. Cifrele de rating dovedesc că publicul este înnebunit după astfel de subiecte chiar dacă, de cele mai multe ori, preferă să spună că ascultă Bach. Kanal D a spulberat competiţia, dacă este să ne luăm după cifrele transmise de Kantar Media Romania. Cifrele pe All Urban arată astfel: WOW BIZ – rating – 4.2, share – 12.7; iar Cancan TV – rating – 2,5, share – 7.0. Ordinea în clasament se păstrează şi pe segmentul 18-49 Urban: WOW BIZ – rating – 3,5, share – 11; Cancan TV – rating – 2,8, share – 8,3.

Capatos, joacă în altă echipă

Singurul care nu s-a aliat în acest trend a fost Dan Capatos, iniţiatorul acestui gen de emisiune. El a preferat să-l aducă în studio pe violatorul de capre, mulţumindu-se astfel doar cu locul 3. UN SHOW PACATOS – rating 2.2, share – 7.9 pe All Urban şi 2.6 – rating, 9.8 – share, pe segmentul 18-49 Urban.

Vă invit pe pagina de Facebook Unica Online acolo unde mi-ar plăcea să dezbatem puţin această problemă a subiectelor de cancan şi cât sunt ele de gustate sau nu de public.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter