La 56 de ani şi după 3 atacuri cerebrale, Sharon Stone pozează aproape dezbrăcată!

De Geo Berciu, pe

Vârsta pe care o are, precum şi recentele probleme de sănătate nu au împiedicat-o pe Sharon Stone să pozeze în ipostaze extrem de provocatoare într-un pictorial pentru GQ Italia.

Toată lumea s-ar fi aşteptat ca după ultimul atac cerebral pe care Sharon Stone se pare că l-a suferit în Brazilia, acolo unde a şi fost internată câteva zile, actriţa să ia o pauză de relaxare. Nici vorbă de aşa ceva.

Precursoare a stilului sexy, Sharon Stone a dorit să demonstreze că la cei 56 de ani pe care îi are poate încă să apară în ipostaze provocatoare şi să incite fanteziile bărbaţilor. Îmbrăcată într-un corset negru şi cu sandale pe gleznă, cu toc înalt, actriţa arată că forma ei fizică este una extrem de bună şi încă poate cuceri cu sex-appelul său

O dată cu pictorialul din revista de modă italiană, Sharon Stone demonstrează că poate să fie încă o o prezenţă electrizantă, iar atitudinea inconfundabilă a vedetei,: cu un zâmbet strălucitor şi foarte degajată, exprimă pur şi simplu bucuria de a se regăsi în faţa publicului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter