Sharon Stone, „presată” să întrețină relații intime cu un coleg actor

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 15 septembrie 2022, 10:13

În noul ei memoriu, The Beauty of Living Twice, care se va lansa pe 30 martie, actrița Sharon Stone (63 de ani) a dezvăluit că un producător a cărui identitatea nu vrea să o dezvăluie a presat-o să întrețină relații intime cu unul dintre colegii ei actori.

În respectiva peliculă, Sharon și actorul formau un cuplu, iar, potrivit producătorului, dacă ar fi întreținut relații intime în realitate, chimia lor în fața camerelor de filmat ar fi fost una mult mai bună.

Fragmentul din memoriu a fost publicat în exclusivitate de către Vanity Fair. „M-a chemat în biroul lui (…) și se plimba de la un capăt la altul în timp ce-mi explica de ce ar trebui să întrețin relații intime cu colegul meu pentru a avea o chimie mai bună cu el.”

Sharon Stone, „presată” să întrețină relații intime cu un coleg actor

Același producător a dezvăluit că „a făcut dragoste cu actrița Ava Gardner în fața camerelor de filmat și a fost senzațional! Doar gândul ciudat al lui în aceeași cameră cu Ava Gardner m-a blocat.”

Totodată, Sharon a dezvăluit că respectivul producător a insistat să angajeze un actor „care nici nu putea termina o singură scenă … Acum, crezi că dacă mă culc cu el o să devină un actor mai bun? Nimeni nu-i așa de bun la pat.

Am simțit că ar fi putut angaja un actor cu adevărat talentat, cineva care să ducă o scenă până la capăt și care să-și amintească replicile. M-am mai gândit că puteau întreține relații intime între ei și să mă excludă din asta. Jobul meu era să joc teatru și asta le-am și zis.”

Citește și: 

Cum au fost surprinși Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, după ce s-a spus că s-au despărțit

Ce bărbați din showbizul românesc i-au „făcut avansuri” Mariei Constantin

Ce televiziune din România va difuza interviul oferit de Meghan Markle și Prințul Harry

Stone a refuzat să-i facă pe plac producătorului, dar în săptămânile care au urmat respectivul coleg i-a făcut avansuri. „Sigur încurajat de acest geniu [de producător]”, a mai mărturisit Sharon.

A fost la un pas de moarte

În urmă cu 20 ani, în 2001, Sharon Stone a fost la un pas de a-și pierde viața. Atunci, actrița a petrecut nouă zile în comă. La momentul respectiv, lui Sharon i s-au dat 5% șanse de supraviețuire.

„Au descoperit că artera vertebrală se rupsese, că aveam hemoragie la spate, la față și cap, la coloană. Creierul era împins, iar artera afectată stătea să se rupă complet”, a mai spus vedeta.

Medicii au fixat artera cu fire de platină, însă această operație a avut și efecte adverse. Sharon a fost nevoită să învețe din nou să meargă, să asculte, să scrie, să vorbească. O lungă perioadă de timp după externare a trăit cu teama că va muri.

Sharon Stone: „A trebuit să învăț să vorbesc din nou”

„Când m-am întors acasă după operație, abia puteam merge. Șoldul îmi era instabil. Nu vedeam cu ochiul stâng și nici nu auzeam cu urechea stângă.

Nu mi-am putut scrie numele timp de trei ani. A trebuit să învăț să vorbesc din nou. De atunci, pentru mine totul este mai intens. Am luat-o de la capăt. Orice moarte e o renaștere”, explica Sharon Stone în trecut, potrivit The Hollywood Reporter.

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter