Sharon Stone, dezvăluiri tulburătoare în cartea sa autobiografică

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 31 martie 2021, 12:47
Sharon Stone a făcut o serie de destăinuri tulburătoare în cartea sa autobiografică „The Beauty of Living Twice”. Aceasta a povestit că ea și sora ei au fost abuzate sexual de bunicului lor, dar și că un chirurg i-a mărit sânii fără voia ei. 

În „The Beauty of Living Twice”, cartea pe care a lansat-o recent, Sharon Stone a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare despre viața ei. Actrița în vârstă de 63 de ani a vorbit despre abuzurile sexuale din copilărie, precum și de alte momente tulburătoare prin care a trecut.

Conform spuselor actriței, bunicul său, Clarence Lawson, le-ar fi abuzat sexual pe ea și pe sora ei, Kelly, când acestea erau niște copile, iar persoana care a facilitat incidentul ar fi fost chiar bunica ei.

Artista a mărturisit că abuzul a creat o traumă atât de puternică, încât la moartea bunicului ei s-a simțit eliberată: „L-am înghiontit și satisfacția că în cele din urmă murise m-a lovit ca o tonă de gheață. M-am uitat (la Kelly) și a înțeles; avea 11 ani și totul se terminase”, a scris aceasta, potrivit Libertatea.ro.

Cum a renunțat Sharon Stone la lenjeria intimă în filmul „Basic Instinct”

Printre multe alte experiențe de agresiune sau hărțuire sexuală, Sharon Stone povestește și despre modul în care regizorul filmului „Basic Instinct” a reușit să o păcălească să apară apară goală într-un din secvențele peliculei.

Acesta i-ar fi spus să nu poarte lenjerie intimă pentru că reflectă lumina și i-ar fi promis că pe cameră nu se va observa asta. Stone susține că nu a știu acest lucru până nu a văzut varianta finală și că l-ar fi pălmuit pe regizor atunci când a aflat.

Un chirurg i-a mărit sânii fără voia ei

Sharon Stone a mai povestit că a suferit o operație la sâni pentru a i se înlătura o tumoră benignă, iar apoi a recurs la o intervenție de reconstrucție. Aceasta a destăinuit că atunci când i-au dat jos bandajele, a văzut că avea sânii mai mari, pentru că medicul chirurg a considerat că „ar arăta mai bine cu sâni mai mari și îmbunătățiți.”

„Când mi-au dat jos bandajele am descoperit că am sâni cu un număr mai mare, sâni despre care el a spus că: se potrivesc mai bine cu dimensiunea șoldurilor tale. Mi-a modificat corpul fără acordul meu”, a afirmat actrița.

Sharon Stone, „presată” să întrețină relații intime cu un coleg actor

În noua sa carte de memorii, Sharon Stone a mai spus că un producător a cărui identitatea nu vrea să o dezvăluie a presat-o să întrețină relații intime cu unul dintre colegii ei actori.

În respectiva peliculă, Sharon și actorul formau un cuplu, iar, potrivit producătorului, dacă ar fi întreținut relații intime în realitate, chimia lor în fața camerelor de filmat ar fi fost una mult mai bună.

„M-a chemat în biroul lui (…) și se plimba de la un capăt la altul în timp ce-mi explica de ce ar trebui să întrețin relații intime cu colegul meu pentru a avea o chimie mai bună cu el.”

Același producător a dezvăluit că „a făcut dragoste cu actrița Ava Gardner în fața camerelor de filmat și a fost senzațional! Doar gândul ciudat al lui în aceeași cameră cu Ava Gardner m-a blocat.”

Totodată, Sharon a dezvăluit că respectivul producător a insistat să angajeze un actor „care nici nu putea termina o singură scenă … Acum, crezi că dacă mă culc cu el o să devină un actor mai bun? Nimeni nu-i așa de bun la pat.

Am simțit că ar fi putut angaja un actor cu adevărat talentat, cineva care să ducă o scenă până la capăt și care să-și amintească replicile. M-am mai gândit că puteau întreține relații intime între ei și să mă excludă din asta. Jobul meu era să joc teatru și asta le-am și zis.”

Stone a refuzat să-i facă pe plac producătorului, dar în săptămânile care au urmat respectivul coleg i-a făcut avansuri. „Sigur încurajat de acest geniu [de producător]”, a mai mărturisit Sharon.

A fost la un pas de moarte

În urmă cu 20 ani, în 2001, Sharon Stone a fost la un pas de a-și pierde viața. Atunci, actrița a petrecut nouă zile în comă. La momentul respectiv, lui Sharon i s-au dat 5% șanse de supraviețuire.

„Au descoperit că artera vertebrală se rupsese, că aveam hemoragie la spate, la față și cap, la coloană. Creierul era împins, iar artera afectată stătea să se rupă complet”, a mai spus vedeta.

Medicii au fixat artera cu fire de platină, însă această operație a avut și efecte adverse. Sharon a fost nevoită să învețe din nou să meargă, să asculte, să scrie, să vorbească. O lungă perioadă de timp după externare a trăit cu teama că va muri.

„Când m-am întors acasă după operație, abia puteam merge. Șoldul îmi era instabil. Nu vedeam cu ochiul stâng și nici nu auzeam cu urechea stângă.

Nu mi-am putut scrie numele timp de trei ani. A trebuit să învăț să vorbesc din nou. De atunci, pentru mine totul este mai intens. Am luat-o de la capăt. Orice moarte e o renaștere”, explica Sharon Stone în trecut, potrivit The Hollywood Reporter.

Sharon Stone a fost lovită de fulger

O altă experiență marcantă despre care Sharon Stone a povestit lumii întregi în urmă cu mai mult timp a fost cea în care actrița a fost lovită de fulger în momentul în care a vrut să calce.

Potrivit The Mirror, Stone umplea fierul de călcat cu apă în bucătărie, când un fulger a lovit fântâna familiei sale, iar electricitatea i-a intrat în corp.

„Am fost lovită de fulger. Uau, este foarte intens. Eram acasă, aveam propria noastră fântănă. Umpleam fierul de călcat cu apă și aveam o mână pe robinet, iar fântâna a fost lovită de fulger și electricitatea a venit prin apă”, a povestit Sharon Stone.

„Am fost aruncată prin bucătărie și izbită de frigider”, a mai spus ea. Celebra actriță a povestit că mama sa a fost cea care a salvat-o, aceasta fiind martoră la ceea ce se întâmplase cu fiica sa.

„Am fost într-o stare atât de rea. Nu știu cum să descriu asta, atât de luminoasă, iar ea (n.r. mama ei) m-a aruncat în mașină și m-a dus la spital”, a mai spus Stone.

Electrocardiograma „arăta o electricitate foarte mare în corpul meu – a fost o nebunie”, a adăugat ea.

Sursă foto: Profimedia

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter