Sharon Stone, mesaj dur pentru cei care nu poartă mască, după ce sora ei s-a îmbolnăvit de COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 18 august 2020, 16:55
Sharon Stone dă vina pe cei care nu poartă mască pentru faptul că sora sa, Kelly, s-a îmbolnăvit de COVID-19. Actrița a publicat mai multe fotografii din salonul de spital și a transmis un mesaj celor care sfidează regulile. 

Sharon Stone, în vârstă de 62 de ani, a dezvăluit pe rețelele de socializare că sora sa mai mică, Kelly, a fost infectată cu noul coronavirus, deși nu s-a deplasat decât până la farmacie. Actrița a povestit că sora sa are deja lupus, o boală autoimună care i-a afectat sistemul imunitar, de aceea a respectat cu strictețe măsurile de prevenire impuse de pandemie.

Citește online gratuit numărul de august al revistei Unica

Starul din ”Basic Instinct” a publicat pe Instagram mai multe fotografii din salonul de spital în care este internată sora sa și i-a acuzat pentru această situație pe cei care sfidează măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

”Sora mea, Kelly, care are lupus, suferă acum de COVID-19. Aceasta este camera ei de spital. Unul dintre voi, cei care nu purtați mască, e vinovat! Ea nu are sistem imunitar. Singurul loc în care s-a dus a fost la farmacie. La ea în comitat nu poţi fi testat decât dacă eşti simptomatic, apoi aştepţi cinci zile pentru rezultate. Purtaţi mască! Pentru voi şi pentru alţii. Vă rog”, a scris Sharon Stone.

Ulterior, vedeta a mărturisit că nu doar sora sa, care nu se simte deloc bine, se luptă pentru viața ei, ci și soțul acesteia, Bruce. Totodată, actrița a distribuit un mesaj scris de Kelly.

Citește și: Sharon Stone, lovită de fulger

”Am plecat în paradisul nostru din Montana. Ne-am gândit că (boala) COVID nu ne va găsi şi că nu ne poate găsi. Fără mers la cumpărături, fără petreceri, abia am văzut un om. Acum luptăm pentru o respiraţie. Nu vreţi COVID”, a scris Kelly.

Sharon Stone a mai dezvăluit că bunica şi naşa ei ”au murit din cauza COVID”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸

O postare distribuită de Sharon Stone (@sharonstone) pe

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter