Sharon Stone a suferit al treilea atac cerebral? Vezi cum se simte!

De Geo Berciu, pe

În timp ce se afla în Brazilia, la începutul lunii, se pare că Sharon Stone ar fi suferit un atac cerebral.

La începutul lui aprilie, Sharon Stone a mers la Sao Paulo pentru Balul Fundaţiei de cercetări împotriva SIDA (amfAR), însă în acest timp, celebra actriţă a avut nevoie de spitalizare timp de două zile. Chiar adcă atunci nu s-au aflat cauzele internării ei, acum au apărut la iveală amănunte care arată că vedetea a suferit un nou atac cerebral. Al treilea!

Sharon stone s-a confruntat cu dureri puternice în piept, dificultate în respiraţie şi palpitaţii, ameţeală şi nu-şi putea ţine echilibrul. A fost dusă pe braţe la ambulanţa chemată de unul dintre membrii asociaţiei AmfAR, care o invitase în Brazilia. Medicii au reuşit s-o stabilizeze după două zile de terapie intensivă, actriţa fiind ulterior tratată acasă la unul dintre prietenii ei din Sao Paulo.

Prietenii spun însă că incidentul ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru actriţă, care nu duce o viaţă prudentă. Diabetică şi dependentă de insulină, ea este în pericol să-şi piardă viaţa în orice moment, fiindcă se oboseşte şi nu ţine cont de recomandările medicilor. Nu este prima dată când vedeta are grave probeleme de sănătate: ea a mai suferit o comoţie cerebrală în decembrie 2012 pe platoul de filmare. De asemenea, actriţa, cunoscută în întreaga lume după rolul din „Basic Instinct”, a suferit o hemoragie cerebrală în octombrie 2001, când a fost internată într-un spital din San Francisco. Şi-a revenit miraculos după 11 zile, dar a trebuit să înveţe din nou să vorbească şi s-a refăcut complet în doi ani. Abia după încă patru ani a revenit la filmări.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter