Șerban Huidu va prezenta „Cronica Cârcotașilor” la un post de radio

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 25 ianuarie 2018, 11:59
După o absență de patru ani în FM, Șerban Huidu revine din luna februarie în grila de programe a postului Gold FM, anunță paginademedia.ro.

Postul de radio va difuza emisiunea  „Cronica Cârcotașilor”, în intervalul orar 7:00 – 10:00, realizată de Șerban Huidu împreună cu Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu’) şi Orlando.

Huidu a reluat în aprilie 2017 emisiunea în online, pe care o realiza de acasă, într-un studio improovizat, din pasiune, după cum mărturisea la momentul respectiv.

Potrivit sursei citate, nu este prima dată când emisiunea din online este preluată de un post de radio, însă este o premieră că va fi difuzată în Capitală. Până acum „Cronica Cârcotașilor” a mai fost preluată de posturi locale.

Șerban Huidu s-a auzit ultima dată la un post de radio bucureștean în ianuarie 2014, la Kiss FM, cu care a colaborat timp de zece ani.

În prezent, matinalul Gold FM este prezentat de Radu Buzăianu, Geanina Corondan și Artur Palaghia.  Conform paginademedia.ro, actuala echipă de la Gold FM va mai realiza matinalul până la începutul lunii februarie.

„Noi am avut un contract de sponsorizare cu Țara lui Andrei (proiect de CSR dezvoltat de OMV Petrom n. red) care se va termina la începutul lunii februarie. Aceasta a fost perioada de contract pentru actuala echipă de la matinal”, a explicat Radu Buzăianu pentru sursa citată.

Geanina Corondan are, de asemenea, un proiect online personal – Vizitădelucru.ro.

Foto – Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter