Care este relația dintre Mihai Găinușă și Șerban Huidu în prezent

De Unica.ro, pe

Mihai Găinușă (51 de ani) și Șerban Huidu (45 de ani) au găzduit, din 2000 până în 2014, emisiunea „Cronica Cârcotașilor”, la Prima TV. În prezent, schow-ul, care revine cu al 45-lea sezon, este găzduit de Ioana Petric și de Codruț Kegheș. Mihai Găinușă s-a retras din echipa show-ului în anul 2014.

Care este relația dintre Mihai Găinușă și Șerban Huidu în prezent

Deși încă face parte din proiect, Huidu rămâne „omul din spatele camerei”. „Prezența mea nu mai e necesară de ceva vreme. Rămân doar omul din spatele camerei. În plus, există o serie de probleme complicate legate de numele meu, care nu au fost uitate și care, cel mai probabil, nu vor fi niciodată uitate!”, a declarat Șerban Huidu, pentru Impact.

Cât despre relația dintre el și Mihai Găinușă, Șerban a continuat: „În urmă cu doi ani, când am aniversat 20 de ani de emisiune, am încercat să ne bucurăm, toți cei care am lucrat la această emisiune cândva, în diverse moduri. Personal, l-am sunat pe Mihai Găinușă de cel puțin zece ori. Mi-ar fi plăcut să mai prezinte o dată în plus emisiunea. Nu mi-a răspuns însă niciodată, la niciun apel! Ca atare, nimic pe tema asta nu cred că mai ține de mine!”.

„Nu văd Prima TV fără «Cronica Cârcotașilor». E un fel de carte de vizită, orice contraargumente ar aduce tot felul de cârcotași”, a mai spus prezentatorul TV. Șerban Huidu și Mihai Găinușă nu mai vorbesc din anul 2015.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Nick Casciaro, despre relația dintre el și Loredana Groza: „Ne respectăm reciproc foarte mult”

În ce relații au rămas Dan Bittman și fosta lui parteneră, Liliana Ștefan

Speak, despre fosta relație cu Adelina Pestrițu: „Nu s-a terminat cum trebuie între noi”

„Nu mai vorbim din 2015, după un an de la plecarea din Cronică, când bătusem palma să revină în emisiune. În ziua în care era pregătit totul pentru filmarea promo-ului, Găinușă întârzia. Erau zeci de oameni care îl așteptau. Îl sun: «Mișule, unde ești?». «La Disneyland, am uitat să îți spun că nu mai revin!»”, declara Șerban Huidu cu ceva timp în urmă, pentru Impact.

După retragere, Mihai Găinușă a revenit la prima lui pasiune, radioul. În prezent, Mihai găzduiește matinalul de la Național Fm, alături de Oana Paraschiv.

În anul 2010, echipa de producție a emisiunii „Cronica Cârcotașilor” a fost dată în judecată pe motiv că ar fi copiat formatul show-ului italian „Striscia la Notizia”. Producția din Italia este de asemenea o parodie, are doi prezentatori și cele două „bebelușe”, numite „veline”. „Striscia la Notizia” a avut premiera în anul 1988 și încă se mai difuzează.

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter