Motivul pentru care Șerban Huidu nu mai prezintă “Cronica Cârcotașilor”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 09 iunie 2021, 15:02

Șerban Huidu a decis să renunțe la a mai prezenta emisiunea “Cronica Cârcotașilor”. Vedeta de televiziune va produce în continuare show-ul, dar nu îl va mai prezenta din motive personale.

„Pentru mine, Cronica asta e primul născut. Aş renunţa la emisiune când n-aş mai putea să o fac (din diferite motive) sau n-ar mai fi dorită. E şi asta o variantă. Emisiunea e dorită în continuare şi este un tip de emisiune care nu există Dacă m-aş retrage cu totul, proiectul n-ar mai exista. A fost o perioadă în care nu puteam să fac nimic (n.r. – după accident) şi altcineva făcea emisiunile în locul meu. S-a văzut. Emisiunea se face de către mine, subiectele sunt alese de către mine, montajul iniţial se face de către mine. Eu asta fac şi acum, asta am făcut de 21 de ani. Nu mă duc în spate. Nu s-a pus niciodată problema să plec de la Cronică. N-am ţinut niciodată cu dinţii să prezint Cronica. Ideea e să o produc şi o să fac aşa cum este. Asta fac de 21 de ani. A mai fost o perioadă în care am fost plecat, vreo 4 ani şi jumătate”, a explicat Şerban Huidu la Interviurile Paginademedia.

Citeşte şi: Anda Adam, aspru criticată de Iulia Albu: „Exagerează cu această expunere”

Citeşte şi: Smiley, primele declarații despre botezul fiicei sale, Josephine Ana

Citeşte şi: Nicole Cherry, însărcinată! Prima reacție a artistei

Citeşte şi: Actrița Odette Annable a mai pierdut încă o sarcină

Jurnalistul a vorbit și despre plecarea lui Mihai Găinușă din echipa Cronicii și spune că nu știe de ce acesta nu vrea să mai țină legătura cu el.

„La un an după ce a plecat (n.r. – Mihai Găinuşă), am vorbit cu el şi a vrut să revină, pentru că revenise doar Dezbăcratu’. Făcusem pregătirile să revină, filmam promo ul, echipa era adunată. L-am sunat şi l-am întrebat: ‘Unde eşti?’ Şi a zis că în DisneyLand. ‘Păi nu mai vii?’

‘M-am gândit şi nu mai vin’, mi-a răspuns.

Anul trecut am făcut 20 de ani (n.r. – de la lansarea emisiunii). N-a avut nimeni în pandemie curiozitatea ce se întâmplă. Mihai Găinuşă nu mi-a mai răspuns la telefon. De ce? Asta ar fi să-l întrebaţi pe el”, a adăugat Şerban Huidu.

După accidentul din 2011, Șerban Huidu i-a cerut lui Marian Godină să-l împuște

Amintim că pe 16 octombrie 2011, Șerban Huidu a fost implicat într-un accident auto, în urma căruia trei oameni au decedat. Accidentul s-a petrecut pe DN 1, la intrarea în localitatea braşoveană Timişul de Sus, după ce maşina de teren la volanul căreia se afla Huidu a intrat pe contrasens, lovind un autoturism Dacia Logan care circula regulamentar. După tragedie, realizatorul de televiziune a primit o pedeapsă de 4 ani de inchisoare cu suspendare sub supraveghere și interdicția de a mai urca la volan timp de 6 ani.

Șerban Huidu a spus la momentul respectiv că a fost dus la spital de polițistul brașovean Marian Godină, căruia i-ar fi cerut să-l împuște.

„După ce-am avut accidentul de mașină, cel cu victime, am stat acolo, la locul accidentului. Și la un moment dat a venit un polițist care m-a dus la spital. Și polițistul tot drumul, mi-a zis, hmmm… Și, la un moment dat, n-am mai putut și i-am zis ‘Ia, mă, scoate pistolul, pune-l în cap și împușcă-mă!’. El era Godină. Credea că sunt beat, că vorbeam greu”, povestea Șerban Huidu, în urmă cu câțiva ani.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter