Șerban Huidu a jignit-o public pe Mirela Vaida. Internauții, furioși de cuvintele „Cârcotașului”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 august 2021, 11:47

Șerban Huidu (45 de ani) a făcut recent o postare în mediul online prin care o jignește pe prezentatoarea emisiunii “Acces direct”, Mirela Vaida (39 de ani).

Fostul prezentator de la Prima TV a postat pe contul său personal de Facebook o fotografie în care apare Mirela făcându-și un selfie în oglindă. Huidu a scris în dreptul pozei următoarele cuvinte: “Din istoria recenta as vrea sa va prezint astăzi amfitrioana emisiunii Acces dinrect. De remarcat potrivirea roz siclam dar și ursulețul părăsit sub pat. * clic pe poza pentru detalii. Omul poate fi scos din sat dar satul din om niciodată.”

Internauții au reacționat imediat la postarea lui Huidu, lăsând în dreptul pozei comentarii în care se declară indignați de gestul fostului prezentator al “Cronicii cârcotașilor”.

“De ce va criticați colegii? Invidie cumva?”, “Crede ca lumea gata, a uitat ce s a întâmplat, că trebuia și acum să fie închis”, “Și tocmai tu te-ai găsit să comentezi. Trist!”, “Huidule, dragule, nu mai ești relevant de vreo 20 de ani. E timpul să realizezi și tu asta și să nu mai arunci cu ură încoace și încolo, nu e frumos”, “Ar fi mai bine ca fiecare să vorbească de bârna din ochiul lui. Înainte erai în mințile noastre… un bufon, acum vedem un criminal. Satul poate fi modernizat… crima nu va fi ștearsă niciodată, oricât de mulți bani vei da!” sau “Dar acele persoane care tu le-ai băgat în pământ și ai scăpat, cum este să dormi liniștit pe pernă ??? Nu ai remușcări??? Mai bine să iți vezi greșelile făcute de tine.” – sunt doar câteva dintre mesajele internauților.

Citeşte şi: Cât a costat inelul de logodnă primit de Antonia de la Alex Velea

Citeşte şi: Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au căsătorit civil

Citeşte şi: Shakira, acuzată de evaziune fiscală. Artista e datoare statului spaniol cu zeci de milioane de dolari

Citeşte şi: Ce facultate a urmat, de fapt, Monica Gabor

Șerban Huidu s-a retras din emisiunea “Cronica Cârcotașilor”

Șerban Huidu a decis să renunțe la a mai prezenta emisiunea “Cronica Cârcotașilor”. Vedeta de televiziune va produce în continuare show-ul, dar nu îl va mai prezenta din motive personale. „Pentru mine, Cronica asta e primul născut. Aş renunţa la emisiune când n-aş mai putea să o fac (din diferite motive) sau n-ar mai fi dorită. E şi asta o variantă. Emisiunea e dorită în continuare şi este un tip de emisiune care nu există Dacă m-aş retrage cu totul, proiectul n-ar mai exista. A fost o perioadă în care nu puteam să fac nimic (n.r. – după accident) şi altcineva făcea emisiunile în locul meu. S-a văzut. Emisiunea se face de către mine, subiectele sunt alese de către mine, montajul iniţial se face de către mine. Eu asta fac şi acum, asta am făcut de 21 de ani. Nu mă duc în spate. Nu s-a pus niciodată problema să plec de la Cronică. N-am ţinut niciodată cu dinţii să prezint Cronica. Ideea e să o produc şi o să fac aşa cum este. Asta fac de 21 de ani. A mai fost o perioadă în care am fost plecat, vreo 4 ani şi jumătate”, a explicat Şerban Huidu, acum câteva luni.

Huidu și accidental provocat de el în 2011

Acum aproximativ 10 ani, pe 16 octombrie 2011, Șerban Huidu a fost implicat într-un accident auto, în urma căruia trei oameni au decedat. Accidentul s-a petrecut pe DN 1, la intrarea în localitatea braşoveană Timişul de Sus, după ce maşina de teren la volanul căreia se afla realizatorul de televiziune Şerban Huidu a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu un autoturism Dacia Logan care circula regulamentar. În urma tragicului incident, Șerban Huidu a primit o pedeapsă de 4 ani de inchisoare cu suspendare sub supraveghere și interdicția de a mai urca la volan timp de 6 ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter