După accidentul din 2011, Șerban Huidu i-a cerut lui Marian Godină să-l împuște

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 09 iunie 2021, 14:57

În urmă cu aproximativ 10 ani, pe 16 octombrie 2011, Șerban Huidu a fost implicat într-un accident auto, în urma căruia trei oameni și-au pierdut viața. Accidentul s-a petrecut pe DN 1, la intrarea în localitatea braşoveană Timişul de Sus, după ce maşina de teren la volanul căreia se afla realizatorul de televiziune Şerban Huidu a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu un autoturism Dacia Logan care circula regulamentar. În urma tragicului incident, Șerban Huidu a primit o pedeapsă de 4 ani de inchisoare cu suspendare sub supraveghere și interdicția de a mai urca la volan timp de 6 ani.

Citește gratuit ediția de aprilie a revistei Unica. O găsești AICI

După tragedie, Șerban Huidu a spus că a fost dus la spital chiar de polițistul brașovean Marian Godină căruia i-ar fi cerut să-l împuște.

„După ce-am avut accidentul de mașină, cel cu victime, am stat acolo, la locul accidentului. Și la un moment dat a venit un polițist care m-a dus la spital. Și polițistul tot drumul, mi-a zis, hmmm… Și, la un moment dat, n-am mai putut și i-am zis ‘Ia, mă, scoate pistolul, pune-l în cap și împușcă-mă!’. El era Godină. Credea că sunt beat, că vorbeam greu”, povestea Șerban Huidu, în urmă cu câțiva ani, potrivit realitatea.net.

Marian Godină a recunoscut câțiva ani mai târziu că el a primit ordin de a-l duce pe Huidu la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice.

După accidentul din 2011, Șerban Huidu i-a cerut lui Marian Godină să-l împuște

„Am primit misiunea de a-l duce pe Şerban Huidu la Spitalul Județean Braşov pentru a-i recolta probe. (…) Nu l-am jignit, dar i-am adresat lui Şerban vorbe grele. Era oricum în stare de şoc, iar eu, în prostia mea, m-am găsit să-i țin predici. (…) Şerban mi-a zis să-l împuşc. Am reacționat la fel de idiot şi i-am spus că probabil aş face-o, dacă legea mi-ar permite”, scria la momentul respectiv polițistul pe contul său de Facebook.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter