Scrisoarea lui Meghan Markle pentru o colegă de clasă

De Mădălina Manole, pe
Meghan Markle continuă să fie în atenția presei, iar ultimul documentar despre viața sa a evidențiat trăsăturile nobile ale Ducesei de Sussex, trăsături pe care le avea încă din copilărie.

Documentarul, realizat de Paramount Network, aduce în prim plan o scrisoare trimisă de Meghan Markle către o colegă de clasă, pe vremea când aceasta avea doar 12 ani. Scrisoarea a fost făcută publică chiar de către foștii profesori ai lui Meghan de la Immaculate Heart High School, care, totodată, au avut numai cuvinte de laudă la adresa sa: „Meghan a făcut întotdeauna un pas mai departe, nu doar distribuia alimente, de exemplu, ci era interesată şi de numele şi poveştile oamenilor pe care îi ajuta .Compasiunea ei vine de la conectarea cu oamenii. Cred că este important să ştim că pune suflet în tot ceea ce face. Faptul că Meghan este interesată de diverse cauze umanitare nu este un secret pentru nimeni“.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, a scris o scrisoare pentru colega sa de clasă care se confrunta cu timiditatea și astfel și-a arătat sprijinul și intenția de a-i fi alături la nevoie. Scrisoarea a fost scrisă în anul 1993: „Dragă Michelle, eşti atât de puternică şi de minunată, iar curajul tău în perioade grele este la fel de admirabil precum optimismul tău şi firea ta prietenoasă. Sunt atât de norocoasă că faci parte din clasa mea şi că pot să te conduc în această aventură. Nu te opri niciodată din a împărtăşi spiritul tău frumos şi să nu uiţi niciodată cât de specială eşti. Sunt aici dacă vei avea vreodată nevoie de mine. Te iubesc, Meghan“, – au fost rândurile scrise de Meghan Markle pentru colega sa, potrivit The Sun.

Cuvinte de laudă pentru cea care astăzi a devenit soția Prințului Harry și, implicit, Ducesă de Sussex a avut și fosta directoare a școlii unde a studiat Meghan: „Am primit această scrisoare de la una dintre elevele din clasa ei. Aceasta era foarte timidă şi foarte nesigură de ea însăşi, aşa că era un pic cam singuratică. Meghan i-a scris cea mai frumoasă scrisoare, pentru a o ajuta să capete încredere în ea, chiar dacă nu era una dintre prietenele ei apropiate. Acest gest arată profunzimea inimii ei“.

Citește și – Michael Jackson a fost castrat chimic de tatăl său pentru a-și menține vocea înaltă

Citește și – Îi știi din telenovele, iar în viața reală sunt soț și soție. Cum arată astăzi Mayrin Villanueva și Eduardo Santamarina

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter