Scrisoarea emoţionantă a Danei Rogoz pentru tatăl ei: „Dragă tată, am scris cu greu scrisoarea asta…”

De Ioana Tătaru, pe
Actriţa Dana Rogoz a publicat pe blogul său un mesaj emoţionant, adresat tatălui său, care duminică, 18 noiembrie, ar fi împlinit vârsta de 65 de ani. Dana a mărturisit că moartea tatălui a reprezentat unul dintre cele mai dureroase momente din viaţa sa, iar rănile despărţirii încă sunt deschise. 

Anul acesta s-au împlinit 4 ani de la moartea tatălui actriţei

Cum tatăl ei, ar fi împlinit anul acesta vârsta de 65 de ani, Dana a ţinut să scrie un mesaj în memoria părintelui său. Rândurile scrise de actriţă au fost deosebit de emoţionante…

Dragă tată, am scris cu greu scrisoarea asta, pentru că ştiu că o să o păstrezi şi mi-e groaznic de ruşine când peste ani recitesc ce ţi-am scris şi descopăr ce pueril mi se înlănţuie cuvintele. M-am gândit mult în ultimele zile la cadoul tău. Ce ţi-ai putea dori la 65 de ani? E o cifră care arată bine pe tort, trebuie să recunoşti. Să îţi fi luat ceva de îmbrăcat, ar fi însemnat să aleg iarăşi fie un pulover prea mare, fie unul prea mic. Să îţi fac ceva cu mâna mea, un colaj cu poze eventual, un filmuleţ aş fi putut, dar o lăsăm pentru 70, până când se mai adună material. Să te prefaci atunci surprins. Aşadar, m-am gândit că cel mult te-ai bucura de…o excursie la pescuit în cel mai votat loc din lume de către pescari: Râul Umbra din Peninsula Kola.

Tatăl Danei Rogoz era pasionat de pescuit

Cică trage somonul ca nebunul! Iar dacă ai noroc prinzi si aureola boreală, ceea ce mi-aş dori să văd şi eu într-o zi. Te-aş însoţi, dar mi-e frică de urşi. Şi ştii că sunt şi friguroasă, hai să zicem să aş fi trecut peste toate astea ca să îţi fac pe plac, dacă aş fi văzut măcat o fotografie cu vreo femeie pe toate site-urile în rusă pe care am intrat când am căutat detalii despre pescuitul în acea zonă. Numai pescari de-o seamă cu tine, pozând mândri cu peştele în braţe. Îmbrăcaţi foarte gros. Aşa că mergi doar tu şi fă poză cu ăl mai mare somon, pentru colajul de la 70, apoi aruncă-l înapoi în apă, gândindu-te la mine ca la fiica cea enervantă, care în loc să te lase să faci un grătar din bunătatea aia de peşte, ţi-a luat un pachet turistic de pescuit sportiv. Hai!

Scrisoarea emotionanta a Danei Rogoz pentru tatal ei

Şi dacă totuşi nu ai chef să mergi până în Rusia, deşi nu văd ce te-ar putea opri, mai avem o variantă. Ludmila nu mi-a răspuns încă la mailul de confirmare al excursiei, aşa că putem schimba destinaţia. Poţi alege dintre Islanda sau Scoţia, care sunt cele mai apreciate destinaţii pentru pescari din Europa, după toate căutările mele. Acolo chiar te-aş putea însoţi. Aş sta cu tine câteva ore la baltă, să văd dacă trage, apoi m-aş întoarce în căsuţa închiriată, la un ceai cald şi te-aş urmări de pe fereastră, Iar serile, pentru că efectiv nu ai avea ce să faci în zonă, am putea sta în living să vorbim mai multe. Că nu am apucat. Ştii şi tu că nu am făcut nicio călătorie împreună după divorţ, iar pe cele dinainte de 8 ani mi le aduc foarte vag aminte. În timp ce găteşti ori, şi mai bine la un pahar de vin, pentru că nu am băut niciodată alcool cu tine, ca oamenii mari, ne punem întrebări şi răspundem cât putem de sincer. Vrei?

P.S. Am scris cu greu scrisoarea asta, pentru că ştiu că o să o păstrezi şi, mi-e groaznic de ruşine când peste ani recitesc ce ţi-am scris şi descopăr ce puteril mi se înlănţuie cuvintele. Azi tata ar fi împlinit 65 de ani şi fix aşa l-am fi putut sărbători.”, a scris Dana Rogoz pe blogul său.

Citeşte şi: -Dana Rogoz, dezvăluiri incendiare din viaţa intimă

-Dana Rogoz a fost bătută pe stradă, în copilărie. Agresoarea i-a scris acum pe Instagram

Sursă foto: Facebook, Arhivă foto Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter