Scandal la Eurovision 2022. Piesa lui Costi Ioniță ar fi una mai veche a artistului, acum reorchestrată

De Unica.ro, pe

Un scandal de proporții este pe punctul de a izbucni la Eurovision. După semifinala se sâmbătă, 12 februarie, în mediul online au apărut dezbateri conform cărora piesa lui Costi Ioniță, “România mea”, acceptată de juriu, ar fi o melodie lansată de artist acum 18 ani. Piesele seamănă izbitor de mult, doar orchestrația diferă.

Internauții susțin pe paginile de socializare ale concursului muzical că piesa “România mea”, interpretată de Cream, Minodora și Diana Bucșa, calificată sâmbătă în semifinala Eurovision România 2022 ar fi aceeași pe care Costi Ioniță a lansat-o în 2004, pe albumul “Ziua mea”, atunci pe ritmuri de manea.

Conform regulamentului TVR, piesele de la Eurovision nu trebuie să fie lansate commercial și/sau interpretate public, integral sau parțial, înainte de 1 septembrie 2021, notează click.ro.

Citeşte şi: Decizia lui Mihai Trăistariu după ce Italia a câștigat Eurovision 2021: „Mi-am jurat”

Citeşte şi: Survivor România 2022: O nouă eliminare din echipa Faimoșilor. Cine a părăsit competiția?

Citeşte şi: Lavinia Pârva, sexy și ispititoare în costum de baie, într-o vacanță exotică cu Ștefan Bănică

Citeşte şi: EXCLUSIV. Ce pofte are Laura Cosoi în timpul celei de-a treia sarcini

Fanii s-au declarat revoltați că piesa a fost acceptată de jurați.

Cea mai mare fraudă, România mea, a trecut de juriul , însă încalcă regula precum piesa nu trebuie lansată înainte de 1 septembrie 2021. Această piesă nu ar fi trebuit calificată în semifinale, ci descalificată.

Alo, TVR! DESCALIFICARE! Să vină Minodora să zică că nu e adevărat, ci doar ni se pare! Nu uitați că Andra a fost descalificată pentru un refren!

Problema e că piesele pentru Eurovision nu trebuie să fie scoase înainte de septembrie anul precedent, și asta e o piesă veche de mai bine de 10 ani, doar pentru că s-au schimbat versurile, piesa tot aceeași îi. Și da, pe motivul că piesa era pe piață de o eternitate, ar trebui descalificată, că nu întrunește regulile concursului

Piesa România Mea trebuie descalificată cât mai repede! Nu este admisibil ca această piesă să meargă mai departe! Totuși juriul pentru ce a fost pus acolo doar ca să jignească și să oprească piesele bune ce ne puteau reprezenta? Sunt curios ce scuză are dl Faur acum? Mai are de lăudat aceasta piesă ce a fost lansată în urmă cu ceva ani? TVR se sesizează cineva?  – au scris internauții pe grupurile de Facebook dedicate emisiunii Eurovision.

Foto – captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter