Sărbătoare în familia Beckham. Ce fotografie au postat Victoria și David

De Oana Dinu, pe
Sărbătoare în familia Beckham. Victoria și David au postat o fotografie de milioane de like-uri pe contul lor de Instagram. Ce mesaje au transmis cei doi.

În ciuda zvonurile care au circulat în ultima vreme pe social media referitoare la o eventuală despărțire a cuplului Victoria și David Bechkam, cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată. Povestea lor de dragoste a început la un meci de fotbal, în 1997, iar doi ani mai târziu s-au căsătorit. Au împreună patru copii: Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper.

David a postat recent o fotografie în care apare alături de soția sa, la un restaurant din Paris, acolo unde, zâmbitori și foarte tandri, soții Beckham au sărbătorit împlinirea a 19 ani de la căsătorie.

„19 ani, uau! În urmă cu 19 ani, pe vremea asta, eram îmbrăcat din cap până în picioare în purpuriu… Aniversare fericită pentru cea mai grozavă soție și mămică. Te iubesc”, a scris fostul fotbalist în descrierea imaginii.

Și Victoria a publicat aceeași fotografie, împărtășind cu fanii iubirea pentru soțul ei: „19 ani. Te iubesc atât de mult” i-a transmis creatoarea de modă soțului ei.

Citește și: 

Thomas Markle se teme că nu o să o mai vadă niciodată pe Meghan

David Bisbal s-a căsătorit în secret. Cine este aleasa inimii sale

Sursă foto: hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter