Iulia Vântur revine pe micile ecrane! Anunțul surpriză al vedetei: „O să fie un show internaţional”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 06 iunie 2022, 18:56

Iulia Vântur revine pe micile ecrane, cu un nou show! Anunțul a fost făcut chiar de aceasta, care a oferit detalii fără a strica misterul.

La ora actuală, Iulia Vântur este o actriță și cântăreață celebră în India. Ea s-a mutat acolo în urmă cu zece ani, devenind un nume sonor la Bollywood și ajungând în atenția publicului prin prisma relației sale cu actorul Salam Khan.

Iulia Vântur și-a făcut debutul în lumea televiziunii ca prezentatoare de știri, apoi ca prezentatoare de emisiuni de divertisment, cum ar fi „Dansez pentru tine” și „Ferma vedetelor”.

Deși cariera din India diferă de cea pe care a avut-o în România, Iulia Vântur încă se gândește la lumea televiziunii. Ea are în plan un proiect special, care îș implică și pe Salman Khan, după cum relatează Playtech.

Astfel, Iulia Vântur a spus pentru Click: „Lucrez la un format de televiziune al meu, dar o să vorbesc mai multe când va fi cazul. Aproape l-am terminat. O să fie un show internaţional”.

În interviu, vedeta a mai vorbit și despre ce alte proiecte a mai avut în ultima perioadă: „Tocmai am finalizat o serie de concerte în America. Între timp, am mai fost şi în alte ţări, în alte locuri. La un moment dat, la vamă, când intri în ţară, m-a întrebat domnul ofiţer de la aeroport: «De unde veniţi?» şi nu ştiam de unde să-i zic că vin. Nu mai ţineam minte de unde vin”.

Totodată, Iulia Vântur a spus că se gândește la posibilitatea de a realiza un spectacol cu Salman Khan în România: „A fost aici (Salman, n.r.), acum câţiva ani, a filmat un proiect. Apoi a mai încercat de vreo câteva ori, cu alte proiecte, dar nu s-a mai potrivit nimic. Cât despre o întâlnire cu fanii, nu are cum, oamenii de aici nu au crescut cu el. Dar, nu se ştie, poate facem, la un moment-dat, un spectacol”.

În același timp, ea a spus că se bucură de fiecare dată când publicul român o susține: „Tocmai am lansat, acum, trei melodii noi. Nu ştiu dacă este cineva interesat, aici, în ţară. Nu m-am gândit că publicul din România ar fi curios să asculte piesele pe care le cânt eu în hindi. Mă bucur însă că cei de aici sunt, în continuare, mândri de mine, de ce fac eu acolo. Îmi creşte inima să ştiu că românii mă apreciază. Pentru că aprecierea oamenilor de la tine, de acasă, e cea mai importantă”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter