S-a logodit Ariana Grande? Artista s-a afișat cu un inel de logodnă cu diamant

De Oana Savin, pe
Ariana Grande s-ar fi logodit cu iubitul său, Pete Davidson, artista apărând pe scenă purtând un inel de logodnă care a ridicat multe semne de întrebare.

În urmă cu doar o săptămână, cântăreața a urcat pe scenă, în Los Angeles, purtând un inel din aur alb cu diamant, relatează The Mirror.

Se pare că tânăra în vârstă de 24 de ani a ținut secretă logodna timp de o săptămână.

Citește și: Ariana Grande va deveni cetățean de onoare al orașului Manchester

Potrivit mai multor surse apropiate cuplului, Ariana și Pete sunt pregătiți să treacă la un alt nivel al relației lor, cu tpate că sunt împreună doar de câteva săptămâni,

Se potrivesc perfect. Nu se grăbesc să se căsătorească. Sunt entuziasmați și se susțin unul pe celălalt”, a afirmat o sursă pentru US Magazine.

Se pregătesc pentru o lungă logodnă”, a spus o altă sursă apropiată cuplului.

Citește și: Ariana Grande suferă de sindrom post-traumatic

Este o logodnă recentă. Sunt doar doi oameni care au găsit rapid dragostea și se fac fericiți tot timpul. Au început să vorbească despre acest lucru (n.r. logodnă) weekendul trecut. Nu au nimic de ascuns”, a declarat o altă persoană care îi cunoaște pe cei doi.

Cu câteva zile înaintea apariției zvonurilor privind logodna, Ariana Grande a postat un filmuleț cu Pete Davidson pe rețelele de socializare, alături de care a scris mesajul „Te iubesc”.

Veștile privind logodna nu au fost confirmare încă nici de Ariana, nici de iubitul ei Pete, însă nu se feresc să își arate dragostea pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter