S-au despărțit după 10 ani de relație! Fostul cuplu are împreună doi copii

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 29 iunie 2021, 13:07

O sursă a explicat: „A fost o despărțire amicală. Au făcut tranziția către rutina lor în calitate de părinți acum. Copiii sunt prioritari și inima relației lor familiale”.

Actorii Olivia Wilde (36 de ani) și Jason Sudeikis (45 de ani) s-au separat după aproape 10 ani de relație. Fostul cuplu are împreună doi copii, un fiu și o fiică, Otis (6 ani) și Daisy (4 ani), care sunt „prioritatea” după despărțire.

E! News a confirmat că Jason și Olivia au rupt o logodnă de nu mai puțin de 7 ani. Potrivit People, producătoarea și comediantul s-au despărțit la începutul anului acesta.

S-au despărțit după 10 ani de relație! Fostul cuplu are împreună doi copii

Fosta pereche are un fiu și o fiică, Otis Alexander (6 ani) și Daisy Josephine (4 ani). Motivele despărțirii rămân încă neclare.

Atât cariera lui Jason, cât și a Oliviei au cunoscut un succes răsunător în ultimul an. Producțiile în care au fost distribuiți i-au dus în diferite colțuri ale Globului.

Cel mai recent, Olivia a început filmările mult anticipatei pelicule Don’t Worry Darling, în care va juca alături de actrița Florence Pugh și de artistul Harry Styles.

Între timp, Jason a lucrat din greu la producția sezonului al doilea din seria Ted Lasso, lansată de Apple+.

Cu toate acestea, ambele lor proiecte au fost într-un fel sau altul întârziate de restricțiile impuse de pandemia de coronavirus.

Povestea lor de dragoste a început în anul 2011. Olivia și Jason s-au cunoscut la un afterparty organizat de echipa emisiunii TV Saturday Night Live.

„Ne-am conectat de-atunci”, a spus Jason în 2016. Cu toate acestea, actrița forma un cuplu cu altcineva la acel moment. După despărțirea Oliviei de fostul iubit, Jason și-a încercat norocul.

„Nu am făcut nimic [atunci când s-au cunoscut]. Eram foarte, foarte ocupat cu altele. Apoi n-am mai fost ocupat, iar ea era singură și a început cursa.”

Doi ani mai târziu, actorul a făcut pasul cel mare. Nu erau grăbiți să-și oficializeze relația însă, devenind părinți în schimb.

„Înainte să ai un copil cu cineva, mariajul este angajamentul suprem, o promisiune către partener. După ce deveniți părinți este ceva de genul: «Oh, deja avem un angajament, suntem promiși unul altuia»”, spunea actrița în trecut.

Foto: Instagram

Citește și:

Cum s-au cunoscut Sorin Brotnei și soția lui, Ramona? Tânăra credea că artistul era fotograf

Kylie Minogue a vorbit despre cum i s-a schimbat viața după ce a fost diagnosticată cu cancer

Raluca Pastramă, mesaj în mediul online, după divorțul de Pepe: „Suntem testați”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter