Ruxandra Ion, secretul din spatele serialelor de succes. Cum alege actorii pentru producțiile sale: „Încercăm să fie diferit”. Video Exclusiv

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Marți, 03 ianuarie 2023, 18:39

Ruxandra Ion este una dintre cele mai cunoscute producătoare de seriale din România. De numele său sunt legate cele mai iubite seriale românești care au făcut audiențe-record la televiziunile unde acestea au fost difuzate.

Cel mai recent proiect al Ruxandrei Ion este serialul „Lia- soția soțului meu”, care va debuta din 12 ianuarie la Antena 1. Ruxandra Ion a dezvăluit într-un interviu oferit, în exclusivitate pentru unica.ro, câteva secrete din spatele celor mai de succes producții.

Ruxandra Ion, despre serialele de succes din România: „Niciodată nu lucrez singură în direcția asta”

Ruxandra Ion spune că nu lucrează singură atunci când se gândește la scenariul pentru serial. Este ajutată de o echipă întreagă și împreună încearcă să ia cele mai bune decizii pentru a rezulta o producție de succes.

„Niciodată nu lucrez singură în direcția asta. Suntem o echipă, facem brain-storming și lucrurile vin natural și încercăm de fiecare dată să nu fie la fel, să fie diferit, să conturăm alt tip de personaje”

Citește și: Cum a ajuns Ioana Blaj să joace în serialul „Lia – soţia soţului meu”: „M-au chemat din lipsă de personaje”/ Video exclusiv

Cum sunt aleși actorii din distribuția serialelor făcute de Ruxandra Ion

Ruxandra Ion spune că unii actori sunt aleși pentru distribuție cu mult timp înainte de începerea pregătirilor pentru serial, iar alții sunt aduși pentru a întregi echipa, în urma unui casting.

„Pe unii dintre ei îi aleg actorul x, y. În cazul distribuției ăsteia, domnul Cotimanis (n.r Bebe Cotimanis) știa cu jumătate de an înainte să ne apucăm de scris scenariul. Câțiva dintre ei sunt aleși din timp, ceilalți vin la casting și îi alegem la casting”, a dezvăluit Ruxandra Ion.

Citește și: Carmen Ionescu, dezvăluiri din culisele serialului „Lia”, de la Antena 1: „Personajul meu este diametral opus de cel din Adela” / Exclusiv

Ruxandra Ion a produs de-a lungul anilor mai multe programe de televiziune și seriale de mare succes. Prima sa producție a fost Abracadabra, emisiune difuzată de Televiziunea Română. Au urmat apoi mai multe seriale care au avut un succes răsunător.

Pe micile ecrane, Ruxandra Ion a adus Numai iubirea, Lacrimi de iubire, Păcatele Evei, Inimă de Țigan, Regina, Pariu cu viața, Fructul oprit. Sacrificiul sau Adela.

Serialul Lia, din 12 ianuarie la Antena 1

Produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, serialul Lia – soţia soţului meu va avea premiera pe 12 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1.

Serialul va aduce în prim plan o poveste de iubire unică, dar încercată de trădări şi minciuni. Iubirea adevărată se va lovi şi de această dată de o mulţime de obstacole şi pericole în drumul spre triumf.

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă: „Avem o vârstă, nu mai suntem puști și ne gândim la o familie” / Video exclusiv

Protagoniștii noului serial de la Antena 1 sunt Ana Bodea, care îşi face debutul ca actriţă cu acest rol, Ştefan Floroaica, semifinalist Exatlon şi multiplu medaliat la campionatul Naţional de Brazilian Jiu Jitsu şi actriţa Ioana Blaj, cunoscută publicului de serial din rolurile Iza (Fructul Oprit), Irina (Sacrificiul) sau Rodica (Adela).

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter