Ruby, vacanță incendiară în Egipt. Cum s-a pozat artista

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 17 iunie 2022, 16:26

Ruby a fugit de temperaturile scăzute care s-au instalat în România în ultimele zile. Artista și-a luat vacanță și a ales ca destinație însoritul Egipt.

Ruby, în vârstă de 30 de ani, a plecat împreună cu iubitul său într-o binemeritată vacanță. Cei doi s-au fotografiat în diferite ipostaze pe care le-au încărcat pe Instastory, iar artista a profitat de partenerul său pentru a face un shooting foto. Astfel s-a lăsat fotografiată în costum de baie, în diferite ipostaze incendiare, iar fanii i-au apreciat formele voluptoase cu care se mândrește și aprecierile nu au întârziat să apară.

Ruby, vacanță incendiară în Egipt. Cum s-a pozat artista

Ruby și-a făcut de curând implant cu silicoane, după ce, mai demult, a trecut prin probleme serioase cu sânii. La 18 ani, artista și-a făcut prima intervenție estetică, atunci când și-a operat nasul. Ulterior, Ruby și-a pus silicoane, după ce în liceu trecuse printr-o operație de micșorare a bustului, însă pentru că nu a respectat sfaturile medicului estetician, aceasta a avut probleme serioase, fiind nevoită acum să-și remodeleze bustul.

Vezi mai multe imagini cu Ruby în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Vezi şi reguli de bună purtare în Egipt ca turist!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter