Ruby s-a trezit cu Poliția la ușă. Vecinii au reclamat-o după ce și-a pus jacuzzi pe balcon

De Oana Savin, pe
Ruby a avut o surpriză de proproții când Poliția i-a sunat la ușă. Vedeta a fost reclamată de vecini că și-a pus jacuzzi pe balcon.

Artista locuiește într-un apartament pe trei etaje, luxos, dintr-un complex de pe malul lacului Plumbuita din Colentina. De curând, ea a decis să aducă câteva îmbunătățiri locuinței sale, însă acestea nu au fost deloc pe placul vecinilor.

Ruby a decis acum ca pe terasa apartamentului ei, care acoperă etajele 15, 16 și 17, să instaleze un jacuzzi. Doar că gălăgia pe care a făcut-o i-a deranjat foarte tare pe vecini.

Citește GRATUIT numărul de iulie al Revistei Unica, în format digital!

„A fost foarte greu, este un obiect de 150 kg. Problema mai mare a venit când am aflat că trebuie să spargem peretele de la intrare, pentru că nu intra pe ușă. Sunt foarte supărați vecinii și administrația că am făcut treaba asta și ne-au reclamat la Poliție. Au venit doi agenți foarte, foarte drăguți, cărora le mulțumim din suflet pentru înțelegere”, a povestit Ruby pe vlogul ei.

Nu este pentru prima dată când artista are probleme cu vecinii. Aceștia au mai reclamat-o, în trecut, din cauza faptului că aceasta afce plajă topless pe balcon.

Vezi în Galeria FOTO mai multe fotografii cu Ruby.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter