Mesajul lui Ruby când e întrebată de căsătorie: „Mai e mult până să mă transform într-o doamnă”

Acum aproape zece ani, cântăreața Ruby făcea furori cu primul ei hit „Stinge lumina”, fanii ei remarcându-i firea vulcanică. Întrebată recent dacă este și o fire geloasă când vine vorba despre relațiile de cuplu, artista recunoaște că este foarte pasională atunci când iubește.

Invitată la Podcastul lui Damian Drăghici, Ruby a vorbit deschis despre viața ei personală, dar mai ales despre felul în care își pune sufletul în relații: „cel mai nebunesc lucru pe care l-am făcut a fost să ies noaptea în pijamale, mi-am chemat și două prietene, și am luat-o pe străzi ca să mergem în club ca să-l găsim”, a povestit ea.

Artista și iubitul ei, Robert Grigoriță, formează un cuplu de mai bine de opt ani: „nu mă gândesc la căsătorie, sunt încă un copil. M-ar face să mă transform într-o doamnă, iar până la titlul ăsta mai e mult”, a mai continuat Ruby la podcast.

De altfel, fanii știu că artista este o mare iubitoare de animale, pe care le îndrăgește de când se știe: „cred că e dragostea pentru cei care nu se pot ajuta singuri și care nu pot striga după ajutor. În momentul în care văd un animal pe stradă mă consumă mult sufletește. Am opt pisici și doi căței, încă trei căței, încă unul, încă doi și tot vin”, a spus Ruby lui Damian Drăghici.

Cum s-au cunoscut Ruby și iubitul ei

Ruby a devenit cunoscută după ce a lansat piesa „Stinge lumina”, care a ajuns la 20 de milioane de vizualizări pe YouTube. În videoclip, artista apare lângă un dansator tânăr, cel care a devenit, ulterior, și partenerul ei de viață.

La podcast, artista și-a amintit de participarea la emisiunea Asia Express: Drumul elefantului, în 2019, alături de Robert. Echipa lor a reușit să ajungă până în finala concursului, câștigând locul doi, după liderii Oase și CRBL: „nu e așa cuminte cum a apărut la televizor. Nu putea să fie și el nebun cât mine, că la urmă ne luam la bătaie pe acolo. Eu sunt un temperament vulcanic, o drama queen. Așa mi se părea în Asia Express, că mi-ar spune ceva în alt fel decât e în realitate. Când am văzut la televizor ce băiat bun era el, mi-a fost puțin rușine”, a comentat artista.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter