Ce i-a transmis Ruby iubitului ei, la trei ani după Asia Express: „Când am văzut la televizor ce…”

În sezonul doi al concursului „Asia Express”, Ruby și iubitul ei Robert au ajuns până în finală. Cuplul, deși a trecut prin momente dificile în timpul emisiunii, a devenit și mai unit, dovadă că cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de opt ani.

Invitată la Podcastul lui Damian Drăghici, Ruby și-a amintit de participarea la emisiunea Asia Express: Drumul elefantului, în 2019, alături de iubitul ei Robert Grigoriță. Echipa lor a reușit să ajungă până în finala concursului, câștigând locul doi, după liderii Oase și CRBL: „nu e așa cuminte cum a apărut la televizor. Nu putea să fie și el nebun cât mine, că la urmă ne luam la bătaie pe acolo. Eu sunt un temperament vulcanic, o drama queen. Așa mi se părea în Asia Express, că mi-ar spune ceva în alt fel decât e în realitate. Când am văzut la televizor ce băiat bun era el, mi-a fost puțin rușine”, a comentat artista.

Ruby a devenit cunoscută după ce a lansat piesa „Stinge lumina”, acum nouă ani, și care a ajuns la 20 de milioane de vizualizări pe YouTube. În videoclip, artista apare lângă un dansator tânăr, cel care a devenit, ulterior, și partenerul ei de viață. Experiența de la Asia Express, deși a fost una dintre cele mai bogate și mai dificile pe care le-au întâlnit, le-a sudat și mai mult relația. Fiind persoane discrete cu viața lor intimă, participarea la concurs le-a adus mai multă notorietate și expunere în spațiul public.

De unde vine numele de scenă Ruby

De mic copil, Ruby, pe numele ei adevărat Ana Claudia Grigore, și-a descoperit dragostea față de muzică, cu atât mai mult cu cât unchiul ei i-a spus că va deveni actriță și cântăreață. Numele de scenă a fost primul pas la care s-a gândit când a intrat în industria muzicii. Vedeta s-a inspirat după artistul Kaiser Chiefs, cel care interpretează piesa Ruby: „am avut norocul să-i văd fix la un concert în perioada aia”, și-a amintit artista la podcast.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter